| پیشنهاد در رابطه با چگونه رسمی شدن اعضای غیر رسمی! |
| 04-18-2009, 03:32 PM (آخرین تغییر در این پست: 04-19-2009 08:16 AM توسط msaatchi.) ارسال: #1 | |||
| |||
| پیشنهاد در رابطه با چگونه رسمی شدن اعضای غیر رسمی! از اونجا که توی دور هم نشینی آخر (28 فروردین ) قرار بر این شد که اعضا توی همه قسمت ها فعال تر بشن این عنوان رو گذاشتم تا نظر همه اعضا رو بدونیم. روال رسمی شدن اعضای غیر رسمی الان پرداخت پوله ، توی دور هم نشینی بعضی ها به این قضیه اعتراض داشتن ؛ حالا اگه روش دیگه ای رو پیشنهاد میکنید نظرتون رو بذارین تا همه بدونن. راستی من هم پیشنهادم رو بعدا خواهم گفت. خوشا عشق و خوشا عهدِ خوش عشق / خوشا آغاز سوز آتش عشق | |||
تشکر شده توسط : | msaatchi, reza 3d |
| 04-18-2009, 03:50 PM (آخرین تغییر در این پست: 04-18-2009 03:52 PM توسط teimury.) ارسال: #2 | |||
| |||
| RE: چگونه رسمی شدن اعضای غیر رسمی! با عرض سلام خدمت کلیه دوستان محترم عضو سایت استاد ساعتچی عزیز من که الان خدمت شما دوستان هستم شاید بالق بر 7 الی 8 انجمن دیگر نیز فعالیت می کنم که هیچ کدام از آن انجمن ها حرفی پول ورودی و یا موانعی دیگری از این قبیل برای اعضاء ایجاد نکردند که هر کس که می خواهد و در هر زمانی به سادگی عضو انجمن بشود من فکر می کنم اگر لازم باشد که فقط اعضاء خاصی از یکی سری اطلاعات خبر داشته باشند قسمت پیغام خصوصی برای همین کار تعبیه شده است و به سادگی می توان تمام پیغام های لازم را به اعضاء مورد نظر ارسال کرد من به عنوان عضو میهان وارد انجمن شدم و دقیقا محل برگزاری دور هم نشینی ها را به صورت واضح و بدون دردسر و بدون ورود رسمی به سایت دیدم پس با این اوصاف این قبیل مسایل در جلوی چشم همه است و این برنامه فقط یک مانع تراشی برای بچه ها علاقه مند است باز هم من تاکید می کنم که اگر کسی در انجمن درست فعالیت نداشت به سادگی جریمه شود و نزول درجه پیدا کند و برای رسیدن به جای قبلی از این روش می توان استفاده کرد که ورودی بدهد. در این روش می توان با شناخت کامل از افراد برای سایت و خود آنها برنامه ریزی کرد کار مضاعف تلاش مضاعف | |||
تشکر شده توسط : | reza 3d |
| 04-18-2009, 05:40 PM (آخرین تغییر در این پست: 04-18-2009 05:47 PM توسط reza 3d.) ارسال: #3 | |||
| |||
| RE: چگونه رسمی شدن اعضای غیر رسمی! بسمه تعالي من حيث المجموع سلام من اول با نظر آقاي ساعتچي موافق بودم درباره با محدود کردن چرا که شايد نظر آقاي ساعتچي در مورد امنيت وجلوگيري از ورود افراد سودجو وبي کار(سانديس خور ، سگ بغل کن ،زيرپله خواب) ممانعت مي کرد. بعد باتوجه به اينکه اگر از بين 10 فرد يک نفر بتونه از نظر فني (مثل خود اقای ساعتچی و اقا مهراز و ...) به همه افراد انجمن کمک بکنه ارزش وارد شدن افراد دیگر به انجمن هم خیلی بد نیست ونظر جریمه رو هم باتوجه به نظر آقای تیموری قبول دارم چونکه اگر فردی وارد انجمن بشه و کار نا شایستی باتوجه به نداشتن آشنایی با اعضا انجمن انجام بده و خلع ه درجه بشه وبعد بخواد دوباره وارد بشه باتوجه به شناخت نسبی که بعد از خلع درجه شدن پیدا کرده (دیگه اینجا جایکه دیگه داداش ،داداشو نمی شناسه )باید جریمه وحتی اخراج بشه . حالا باز هم ببینیم نظربقیه دوستان چیه .......................................... ![]() | |||
| 04-18-2009, 05:50 PM ارسال: #4 | |||
| |||
| RE: چگونه رسمی شدن اعضای غیر رسمی! سلام،والا به نظر من پرداخت پول باشه بهتره چون کسی که پول میده حتما جدی دنبال این کار هست پس زیاد واسش مهم نیست پول داده اینجوری باعث میشه جمع کاری تر بشه. | |||
تشکر شده توسط : | reza 3d |
| 04-18-2009, 06:08 PM ارسال: #5 | |||
| |||
| RE: چگونه رسمی شدن اعضای غیر رسمی! به نظر من هم پرداخت پول خوبه ولی باید بدونه داره بابت چی پول می ده همه مردم و علاقه مندان که سایت و آقای ساعتچی رو نمی شناسن ممکنه همین یه مانع کوچیک باعث بشه که علاقه مندان و دوستان خوبی رو از دست بدیم کار مضاعف تلاش مضاعف | |||
| 04-18-2009, 08:59 PM ارسال: #6 | |||
| |||
| RE: چگونه رسمی شدن اعضای غیر رسمی! من در همنشینی نظر خودمو به آقای ساعتچی در این زمینه گفتم . به نظر من الان زودِ . درسته که جهت گیری این انجمن مثل اکثر انجمن های فارسی ، زیاد کردن تعداد اعضا نیست اما باید توجه داشت که پولی کردن باعث میشه تعداد ما همیشه محدود بمونه و به قول آقا محمد تیموری فرصت آشنایی با افراد بیشتری رو از دست بدیم . ضمن اینکه هنوز خیلی وقت نیست که از عمر ورک شاپ این انجمن میگذاره . هر چه تعداد کسانی که در این بخش شرکت میکنن بیشتر باشه مطمئنا روی کیفیت کار بچه ها و همچنین خود سایت تاثیر مثبت داره. دیدن کار دیگران وتلاش برای ارائه کار بهتر خودش یه نیروی محرک هست . در ضمن با این حرف آقا محمد تیموری هم بسیار موافقم که "باید بدونه داره بابت چی پول می ده "، این یعنی اینکه ما باید خروجیِ مناسبی از ورکشاپ داشته باشیم که قابل ارائه کردن باشه . یعنی طرف با دیدن نتایج کار اعضا خودش رو برای ثبت نام راغب بدونه . برای اینکه به این سطح برسیم باید تمرینات بیشتری انجام بدیم. تیموری@ : انجمن های فارسی زبانی که تو این زمینه فعالیت میکنن رو نمیشه با این انجمن مقایسه کرد به این دلیل که در اینجا کار به صورت تخصصی و طبق روال خاص پیگیری میشه . عضویت در بیشتر این سایت ها جنبه تبلیغاتی داره و یا برای افزایش تعداد اعضا و بالا بردن آمار بازدید سایت هست . | |||
تشکر شده توسط : | msaatchi, teimury, reza 3d |
| 04-19-2009, 06:43 AM ارسال: #7 | |||
| |||
| RE: چگونه رسمی شدن اعضای غیر رسمی! با تشكر از همه دوستان خوبه كه لا اقل اين قسمت انجمن مقداري فعال شد . من كه فكر كردم همه رفتن منتظريم بقيه دوستان از جمله آقاي ساعتچي هم نظر خودشون رو بدن راستي قرار شد كه دوستان پيشنهادي رو هم بدن نه اينكه فقط انتقاد كنن! خوشا عشق و خوشا عهدِ خوش عشق / خوشا آغاز سوز آتش عشق | |||
تشکر شده توسط : | msaatchi |
| 04-19-2009, 08:19 AM ارسال: #8 | |||
| |||
| RE: پیشنهاد در رابطه با چگونه رسمی شدن اعضای غیر رسمی! از آقای سید محسن به خاطر راه اندازی این بحث خیلی تشکر می کنم. منتظر نظرات دوستان هستم تا من هم نظر خودم رو در نهایت اعلام کنم. حال نذارم از تو است / وضع خرابم از تو است / ای تو که شاه نشین قصر / در پیش تو محقّر است دلتنگیم برای توست / قصه ی هجر کتاب توست / پیش تو ای حبیب من / فصل جدایی انتهاست 1388/1/1 | |||
تشکر شده توسط : | teimury |
| 04-20-2009, 05:35 PM ارسال: #9 | |||
| |||
| RE: پیشنهاد در رابطه با چگونه رسمی شدن اعضای غیر رسمی! سلام بر استاد ساعتچی و دوستان اصلا هرچی استاد ساعتچی بگه .................................... | |||
| 04-20-2009, 07:46 PM (آخرین تغییر در این پست: 04-20-2009 07:48 PM توسط نازلی.) ارسال: #10 | |||
| |||
| RE: پیشنهاد در رابطه با چگونه رسمی شدن اعضای غیر رسمی! همونطوری که روز دورهم نشینی چهارم هم گفتم ، کسی که برای اولین بار وارد انجمن میشه با توجه به شناخت کمی که نسبت به انجمن داره ممکنه که پرداخت پول براش قابل درک نباشه ! اینکه ندونه واقعا این پولی که داره پرداخت میکنه در ازاش چی دریافت میکنه سوال من اینه ، اگر همین فردا آقای ساعتچی بیان و عنوان کنند که هرکدوم از ما که اعضای رسمی هستیم برای رسمی نگه داشتن عضویتمون باید 10 هزار تومن پرداخت کنیم ، کدوممون پرداخت نمیکنیم ؟ مطمئنن همه ما حاضریم حتی بیشتر از این هم پول پرداخت کنیم تا این جمع رو از دست ندیم پس باید به تازه واردها حق بدیم که با توجه به شناخت کمشون براشون این ابهام به وجود بیاد ، هرچند که همه ما میدونیم توی این دوره و زمونه دیگه واقعا 10 هزار تومن مبلغ قابل توجه ای نیست... من نظرم اینه که این شرایط ( شرایط تبدیل یه عضو غیررسمی به عضو نیمه رسمی ) زیاد هم سختگیرانه در نظر گرفته نشده ، اما اگر باز هم تصمیم به ساده تر گرفتن این شرایط هست بهتره که برای عضوهای غیر رسمی ( عضوهای تازه وارد ) یه مدتی در نظر گرفته بشه برای شناخت بیشتر ، این مدت میتونه یک هفته یا بیشتر باشه که در طول این مدت عضو غیر رسمی تمام امکانات یک عضو رسمی را دارا هست و بعد از اون شرایط پرداخت پول رو میشه برای این اعضا که حالا شناخت تقریبی از انجمن و فعالیت ها دارن در نظر گرفته بشه یه سوال دیگه دارم از آقای ساعتچی : یک عضو غیر رسمی ، به غیر از عدم دسترسی به بخش تمرین ها و دورهم نشینی ها ، از چه قسمت های دیگر انجمن محروم هست ؟ ![]() | |||
| |
جست و جو
فهرست کاربران
تقویم
راهنمایی

تشکر شده توسط :
کار مضاعف تلاش مضاعف

![[تصویر: 2lbmc6t.jpg]](http://i39.tinypic.com/2lbmc6t.jpg)
![[تصویر: Mehraz-weblog.jpg]](http://mehrazz.persiangig.com/image/Mehraz-weblog.jpg)
![[تصویر: flower2.jpg]](http://nazlii.persiangig.com/image/all/flower2.jpg)