| شبیه سازی ساختمان کلیسای جامع میلان (ایتالیا) |
| 07-25-2008, 04:39 PM (آخرین تغییر در این پست: 07-25-2008 05:25 PM توسط msaatchi.) ارسال: #1 | |||
| |||
| شبیه سازی ساختمان کلیسای جامع میلان (ایتالیا) سلام، پروژه ی جدیدی رو از هفته پیش رسماً عنوان کردم که می خوام شروع کنم کخ البته با اقبال عمومی روبرو شد. این پروژه "شبیه سازی ساختمان کلیسای جامع میلان" کشور ایتالیا هست که بسیار زیبا بوده و البته دارای جزئیات بسیار زیاد و مجسمه های متفاوت. عکس های زیادی از اون در اینترنت هست که در اینجا می تونین چندتاش رو ببینین: http://www.flickr.com/search/?q=milan+cathedral این کار در سایت 3dtotal: http://forums.3dtotal.com/showthread.php?t=60267 به زودی کار عملیش رو شروع می کنم. حال نذارم از تو است / وضع خرابم از تو است / ای تو که شاه نشین قصر / در پیش تو محقّر است دلتنگیم برای توست / قصه ی هجر کتاب توست / پیش تو ای حبیب من / فصل جدایی انتهاست 1388/1/1 | |||
| 08-14-2008, 11:53 PM ارسال: #2 | |||
| |||
| RE: شبیه سازی ساختمان کلیسای جامع میلان (ایتالیا) پروژه واقعا سختیه.... خیلی باید طولانی بشه زمان ساخت.... | |||
| 08-14-2008, 11:56 PM ارسال: #3 | |||
| |||
| RE: شبیه سازی ساختمان کلیسای جامع میلان (ایتالیا) یه سوال.. من که به عکسهای دیگه نگاه کردم این کلیسا رو پر از مجسمه دیدم که ساخت هر کدوم یه شاهکار میتونه باشه..چون مدل های پیچیده از آدمها با لیاس های چروک شده... خوب شما این مجسمه ها رو با تمام جزییات میسازی یا فقط کار با جزییات کم که در دورنما زیاد به چشم نیاد؟؟ | |||
| 08-15-2008, 04:29 PM ارسال: #4 | |||
| |||
| RE: شبیه سازی ساختمان کلیسای جامع میلان (ایتالیا) تمام جزئيات ساخته خواهد شد، هرچند كه در رندر نهايي قابل مشاهده نباشن. حال نذارم از تو است / وضع خرابم از تو است / ای تو که شاه نشین قصر / در پیش تو محقّر است دلتنگیم برای توست / قصه ی هجر کتاب توست / پیش تو ای حبیب من / فصل جدایی انتهاست 1388/1/1 | |||
| 11-05-2008, 04:43 PM ارسال: #5 | |||
| |||
| RE: شبیه سازی ساختمان کلیسای جامع میلان (ایتالیا) بعد از مدت ها دیشب فرصتی دست داد تا کار روی این پروژه رو شروع کنم. اولین تصویر هم آماده شد اما قبل از نمایش کار، فکر کردم بهتره که اول وب سایتش رو آماده کنم. ضمن اینکه می خوام ظاهر سایت خودم رو هم عوض کنم. پس منتظر تصویر اول باشین. حال نذارم از تو است / وضع خرابم از تو است / ای تو که شاه نشین قصر / در پیش تو محقّر است دلتنگیم برای توست / قصه ی هجر کتاب توست / پیش تو ای حبیب من / فصل جدایی انتهاست 1388/1/1 | |||
| 03-28-2009, 01:39 AM ارسال: #6 | |||
| |||
RE: شبیه سازی ساختمان کلیسای جامع میلان (ایتالیا) (11-05-2008 04:43 PM)msaatchi نوشته شده: بعد از مدت ها دیشب فرصتی دست داد تا کار روی این پروژه رو شروع کنم. اولین تصویر هم آماده شد اما قبل از نمایش کار، فکر کردم بهتره که اول وب سایتش رو آماده کنم. ضمن اینکه می خوام ظاهر سایت خودم رو هم عوض کنم. پس منتظر تصویر اول باشین. هنوز منتظریم ! تصویرش رو تصمیم ندارید بذارید ؟ ![]() | |||
| 03-28-2009, 01:51 AM ارسال: #7 | |||
| |||
RE: شبیه سازی ساختمان کلیسای جامع میلان (ایتالیا) (03-28-2009 01:39 AM)نازلی نوشته شده: هنوز منتظریم ! ممنو که کار رو دنبال می کنین. قسمتی که کار کردم رو نپسندیدم. قصد دارم یه بازنگری داشته باشم روش. اما علتی که کار رو هنوز انجام ندادم اینه که قصد دارم، کارهایی که در ایران درگیرش هستم رو سروسامانی بدم و بعد پروژه رو بی وقفه پی بگیرم. امیدوارم ماه اردیبهشت، این امکان فراهم بشه. وسوسه ی ساختش دم به دم با منه. همراهی ها و توجهات شما و دوستان باعث میشه نیروی بیشتری بگیرم. ممنون. حال نذارم از تو است / وضع خرابم از تو است / ای تو که شاه نشین قصر / در پیش تو محقّر است دلتنگیم برای توست / قصه ی هجر کتاب توست / پیش تو ای حبیب من / فصل جدایی انتهاست 1388/1/1 | |||
| 03-30-2009, 01:06 PM ارسال: #8 | |||
| |||
| RE: شبیه سازی ساختمان کلیسای جامع میلان (ایتالیا) باعرض سلام وخسته نباشی خدمت شما با امید موفقیت شما ما منتظر نتیجه می مانیم و لحظه شماری می کنیم کار مضاعف تلاش مضاعف | |||
| 05-09-2009, 09:06 PM ارسال: #9 | |||
| |||
| RE: شبیه سازی ساختمان کلیسای جامع میلان (ایتالیا) خوب امشب فرصتي دست داد تا بتونم كمي روي اين پروژه كار كنم. من قبلاً يكي از ستون ها رو شروع به ساخت كردم كه تا وسطاي كار جون مورد پسندم نبود نيمه كاره ولش كردم. ساخت اشيا زياد برام جاي نگراني ندارن، مشكل اصلي مجسمه هاست. توي پروژه ي اشورين، دو تا مجسمه بودن كه با هر زحمتي بود ساختمشون. در اونجا زياد با پيكره و آناتومي اصولي سر و كار نذاشتم ام ادر اين پروژه، چند ده نوع مجسمه وجود داره و بعضي آناتومي كامل هست. امشب تصميم گرفتم خودم رو ساخت مجسمه ها محك بزنم. اون هم از مجسمه ي آناتومي انساني! تا حالا نساختمو ببينم چي پيش مياد. هدف من ساخت مجسمه ي انسان در تصوير پايين هست: حال نذارم از تو است / وضع خرابم از تو است / ای تو که شاه نشین قصر / در پیش تو محقّر است دلتنگیم برای توست / قصه ی هجر کتاب توست / پیش تو ای حبیب من / فصل جدایی انتهاست 1388/1/1 | |||
| 05-09-2009, 09:17 PM ارسال: #10 | |||
| |||
| RE: شبیه سازی ساختمان کلیسای جامع میلان (ایتالیا) سلام اقای ساعتچی انشا الله موفق باشین تیم بچه های ساعتچی پشتتونه ![]() | |||
| |
| موضوعات مشابه ... | |||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| شبیه سازی ساختمان تئاتر شهر اِشوِرین آلمان | msaatchi | 3 | 322 | 06-06-2010 10:37 AM آخرین ارسال: teimury | |
جست و جو
فهرست کاربران
تقویم
راهنمایی

تشکر شده توسط :![[تصویر: flower2.jpg]](http://nazlii.persiangig.com/image/all/flower2.jpg)
کار مضاعف تلاش مضاعف