![]() |
| انتخاب راه - نسخه قابل چاپ +- انجمن های محمد ساعتچی (http://www.msaatchi.com/rtl/forums) +-- انجمن: آموزشی و مشاوره - عمومي و ويژه ي شاگردان كلاس هاي حضوري من (/forum-7.html) +--- انجمن: پرسش از شما، پاسخ از ساعتچی (/forum-8.html) +--- موضوع: انتخاب راه (/thread-40.html) |
انتخاب راه - ali_seirafi - 02-17-2009 09:36 PM سلام خدمت آقای ساعتچی و دیگر دوستان می خواستم یه مطلبی رو عنوان کنم و بعد هم یک سوال اول سوال: من الان حدود 2 ماهی هست که دارم 3d یاد میگیرم و تا الان فقط scanline رو بلد هستم برای ادامه راه می خواستم بدونم از VRay استفاده کنم یا Mental Ray و یه علامت سوال تو ذهنم بود اینکه چرا آقای ساعتچی شما توی یکی از مطالب VRay رو پیشنهاد نکردید ولی در دوره هایی که برگزار می کنید VRay رو آموزش میدین.؟؟ و اما مطلبم: شاید هم یک پیشنهاد. من خودم خیلی دارای شرایط مالی ایده عالی نیستم که بخواهم 4 میلیون هزینه کلاس کنم تازه به غیر از هزینه اقامت در یزد. می خواستم بدونم آیا امکانش هست که کلاس ها به صورت workshop برگزار بشه تا هزینه کلاس ها هم تقسیم بشه اینطوری فکر می کنم خیلی ها استقبال کنن. چون من الان برای ادامه راهم مجبورم که از dvd های آموزشی زبان اصلی استفاده کنم. راستی آقای ساعتچی شما dvd آموزشی شرکت Gnomon و CG Academy رو تایید میکنید؟ اگر شرکت های دیگری هم مد نظر دارین که بشه در ایران پکیج های آموزشی شون رو خریداری کرد معرفی کنید ممنون میشم. RE: انتخاب راه - msaatchi - 02-17-2009 09:53 PM (02-17-2009 09:36 PM)ali_seirafi نوشته شده: سلام خدمت آقای ساعتچی و دیگر دوستان می خواستم یه مطلبی رو عنوان کنم و بعد هم یک سوال سلام به شما ج1: vray خيلي ضعيف هست هر چند براي آماتورها رندرهاش خيلي جذاب و بي نقصه. البته كم هم جذاب و واقع گرا نيست اما ضعف هاي خودش رو داره كه يكي از مهم ترين چيزهاش از نظر من توي كانتراست هست. اما براي شروع يادگيري كار با موتورهاي رندر خيلي خوبه و پيچيدگي كمتري داره. ضمن اينكه در پروژه هاي معماري استفاده از vray هم به لحاظ زماني و هم به لحاظ تجهيزات مقرون به صرفه هست. فعلا هم در مورد mental ray در سطحي نيستم كه آموزش بدم. ج2: كلاس هاي ارزون قيمت من ميتونه نيازتون رو برطرف كنهو توضيحات بيشترش رو مي تونين در لينك زير بخونين: http://www.msaatchi.com/rtl/forums/showthread.php?tid=37 ج3: دي وي دي هايي كه از جانب اين شركت ها توليد ميشه سطح خيلي خوبي دارن اما باز صرفا يك آموزش ساخت سفارشيه و سرخط ها و قوانين و متذهاي اصلي رو آمزش نميدن يا خيلي سريع ازش عبور مي كنن. مثلا يه شما ياد ميده چطور يك منظره ي كنار دريا رو بسازين و فقط ياد ميده اون رو بسازين. ضمن اينكه خيلي از راه هاي پيچيده اي ساختشون رو ياد ميدن (اين مطلب در خصوص اكثر سي دي هاشونه. ضمن اينكه من با فقط دو سه تاشون رو از شركت gnomon ديدم و نمي تونم نظري در مورد بقيه بدم اما معمولا همينطوريه). به نظر من اين سي دي ها براي حرفه اي ها بيشتر مفيده تا آماتورها و نيمه حرفه اي ها و به نوعي براي آماتورها اصلا پيشنهاد نمي كنم. شركت ايراني هم نميشناسم.. .آهان چرا يكي هست كه تبليغش رو مي تونين در آدرس زير در سايتم ببينين: http://www.msaatchi.com/news/?newsid=240&lang=fa شاد باشين RE: انتخاب راه - chalipa - 11-29-2009 07:41 AM با سلام من در زمينه 3d كاملاً مبتدي هستم و با هيچ كدوم از دستوراتش آشنايي ندارم ميخواستم بدونم شما به افرادي مثل من هم آموزش ميدين يا اينكه بهتره من جايي براي آموزش برم و بعد براي تكميل يادگيري مزاحم شما بشوم ولي خيلي عالي ميشد اگر شما به افرادي مثل من هم آموزش بدين RE: انتخاب راه - msaatchi - 11-29-2009 08:17 AM (11-29-2009 07:41 AM)chalipa نوشته شده: با سلام سلام. من ترجیح میدم به کسانی آموزش بدم که کاملا صفر هستن. چون سبک تدریسم فرق میکنه. |