| برگزاري سومين همايش، سخنراني و ورك شاپ - 11 ارديبهشت 88، قم |
| 04-21-2009, 08:38 PM (آخرین تغییر در این پست: 04-29-2009 08:06 AM توسط msaatchi.) ارسال: #1 | |||
| |||
| برگزاري سومين همايش، سخنراني و ورك شاپ - 11 ارديبهشت 88، قم به دعوت كانون رشد و حركت قم وابسته به بنياد ملي جوانان قم، براي برگزاري سومين همايش، ورك شاپ و سخنراني مجدد در قم دعوت شدم. ياعث خوشحالي و افتخار من هست كه صحبت هاي من ارزشي هر چند اندك داشته كه عزيزان قمي، مجدد از من براي همايش و در كنار اون سخنراني و ورك شاپ دعوت به عمل آوردن. هر چند برگزاري اين دوره براي من مشكلات جانبي رو به همراه داره اما با كمال ميل پذيرفتم. ضمن اينكه ديگه كم كم داره زمزمه هاي برگزاري همايش هايي در اين سطح و با دعوت از استعدادهاي خوب دوبعدي و سه بعدي در كشور به گوش ميرسه كه اين براي من، فارغ از اينكه حركت هام چقدر تاثير داشته، دلنشين و لذت بخش هست. خوشحالم مسئولين حداقل فهميدن راه هاي زيادي براي استفاده از استعدادهاي برگزيده جهاني در داخل كشور هست. توجه داشته باشين، ممكنه بعضي برنامه ها و موضعات دچار تغيير بشن كه در اينجا و در انجمن اين تغييرات به روز خواهند شد. لطفاً تا روزهاي نزديك به برپايي اين همايش مرتب اينجا رو بررسي كنين. اما اطلاعات كامل در خصوص اين همايش كه همايش سوم خواهد بود. (احتمال تغيير در ساعت ها وحود داره. ) تاريخ برگزاري: 11 ارديبهشت 1388 - جمعه مكان: سالن مجهز همايش بنياد ملي جوانان قم آدرس: قم - انتهای خیابان امام موسی صدر (خاکفرج) - بعد از میدان نواب - جنب نمایشکاه دایمی قم - سالن فرهنگسرای جوان برگزار كننده: شركت ساعتچي و با همكاري كانون رشد و بنياد ملي جوانان قم بخش اول - سخنراني موضوع: نقش انیمیشن در ترويج فرهنگ اسلامي ساعت برگزاري: از ساعت 9 صبح الي 10:20 صبح توضيح: موضوع بحث البته بسيار وسيع هست و به شكل عميق مي بايست مورد تامل قرار بگيره و از طرف ديگه من خودم در زمينه انيميشن جايگاهي نداشته و صاحب نظر نيستم. اما با توجه به درخواستي كه شد و البته حضور مهمانان ويژه و مسئولين محترم و براي كمك در ترويج فرهنگ صحيح اجرايي پروژه هاي انيميشن در كشور، اين موضوع رو جهت صحبت قبول كردم. از همين جا از حضور اساتيد انيميشن كشور عذرخواهي مي كنم. بخش دوم - كارگاه آموزشي (WorkShop) موضوع: روش هاي پايه اي مدلسازي در 3dsmax به سبك محمد ساعتچي ساعت برگزاري: 10:40 الي 13 توضيح: در اين قسمت، روش هاي پايه اي و اصلي مدل سازي در مكس رو به سبك خودم تشريح مي كنم و مدلي رو خواهم ساخت. بخش سوم - همايش موضوع: سه بعدي و درآمدزايي -- پرسش و پاسخ ساعت برگزاري: 16:00 الي 19:00 توضيح: مطلب بسيار مهمي كه براي آماتورها تا حرفه اي ها همچنان به عنوان سوال باقي مونده اين هستش كه كسب درآمد از راه تخصص هاي مرتبط با هنر سه بعدي در كشور به چه شكل خواهد بود. خواهم گفت كه در حال حاضر وضعيت سه بعدي به لحاظ اقتصادي در كشور چگونه هست و از چه راه هايي ميشه منفعت بيشتري كسب كرد و چه مولفه هايي براي تحقق اين امر مهم هست. در پايان به صورت آزاد، حضار ميتونن سوالاتشون رو مطرح كنن. حاشيه: - در حاشيه اين همايش ضمن تقديم يادبودها (كه البته محدود هست و به اولويت به شركت كنندگان تقديم خواهد شد)، نسبت به ثبت نام كلاس هاي حضوري در قم (و استان مورد نظر خود) كه در ارديبهشت برگزار خواهد شد مي تونين اقدام كنيد. - اين همايش رايگان هست. - محدوديتي براي تعداد حضار وجود نداره و سالن، كاملا مجهز و با گنجايش 250 نفري هست. - اين همايش توسط صدا و سيماي شهر قم پوشش تصويري خواهد داشت. - مهمانان بسيار ويژه اي در اين همايش حضور خواهند يافت. - فيلم همايش دوم كه در قم برگزار شد به همراه كتاب من، با قيمت كاملا ويژه به فروش خواهد رسيد. - مشتاق ديدار تمام عزيزان، به خصوص همراهان قديمي سايت من (حدود 300 نفر) هستم اما ميدونم كه هركدوم مشكل خودشون رو براي آمدن دارن اما اميدوارم بسيارشون رو اون روز ببينم. به خصوص دوستان جنوبي و غربي. - در اين دوره نياز به ثبت نام اينترنتي نيست. - عزيزان شهرستاني كه مي خوان بيان بهتره كه قبلش در انجمن اعلام آمادگي كنن و حضورشون رو هماهنگ كنن تا اگر در قم مشكلي پيش اومد و يا آدرسي پيدا نكردن ما بتونيم باهاشون در تماس باشيم. حال نذارم از تو است / وضع خرابم از تو است / ای تو که شاه نشین قصر / در پیش تو محقّر است دلتنگیم برای توست / قصه ی هجر کتاب توست / پیش تو ای حبیب من / فصل جدایی انتهاست 1388/1/1 | |||
| 04-27-2009, 08:45 PM ارسال: #2 | |||
| |||
| RE: برگزاري سومين همايش، سخنراني و ورك شاپ - 11 ارديبهشت 88، قم در حاشيه برگزاري همايش سوم روز 11 ارديبهشت 88، فيلم همايش دوم 22 آذر كه در دو dvd هست رو با قيمت ويژه عرضه خواهم كرد كه حضار مي تونن تهيه كنن. قيمت هر dvd برابر 5 هزار تومان تعيين شد كه اگر دوتاييش با هم خريداري بشه قيمتش برابر 7500 تومان خواهد شد. تعداد اين dvd ها محدود هست و قابل پيش فروش نيست و تنها براي شركت كنندگان در همايش 11 ارديبهشت به فروش خواهد رسيد. حال نذارم از تو است / وضع خرابم از تو است / ای تو که شاه نشین قصر / در پیش تو محقّر است دلتنگیم برای توست / قصه ی هجر کتاب توست / پیش تو ای حبیب من / فصل جدایی انتهاست 1388/1/1 | |||
| 04-28-2009, 08:41 PM (آخرین تغییر در این پست: 04-29-2009 08:45 AM توسط msaatchi.) ارسال: #3 | |||
| |||
| RE: برگزاري سومين همايش، سخنراني و ورك شاپ - 11 ارديبهشت 88، قم در حاشيه... كلاس هاي ارزان قيمت من كه برابر 200 هزار تومان تعيين شده، براي كساني كه در روز 11 ارديبهشت ثبت نام كنن برابر 100 هزار تومان محاسبه خواهد شد. براي اطلاعات بيشتر به لينك زير مراجعه كنين: http://www.msaatchi.com/news/?newsid=259&lang=fa حال نذارم از تو است / وضع خرابم از تو است / ای تو که شاه نشین قصر / در پیش تو محقّر است دلتنگیم برای توست / قصه ی هجر کتاب توست / پیش تو ای حبیب من / فصل جدایی انتهاست 1388/1/1 | |||
| 04-28-2009, 08:42 PM (آخرین تغییر در این پست: 04-29-2009 08:44 AM توسط msaatchi.) ارسال: #4 | |||
| |||
| RE: برگزاري سومين همايش، سخنراني و ورك شاپ - 11 ارديبهشت 88، قم در حاشيه، كليه اعضاي انجمن كه اشتراكشون به عنوان اشتراك "عضو رسمي" نيست، در صورت حضور در اين سخنراني مي تونن از پرداخت مبلغ معاف شده و به عنوان عضو رسمي در بيان. اطلاعات بيشتر: http://www.msaatchi.com/news/?newsid=259&lang=fa حال نذارم از تو است / وضع خرابم از تو است / ای تو که شاه نشین قصر / در پیش تو محقّر است دلتنگیم برای توست / قصه ی هجر کتاب توست / پیش تو ای حبیب من / فصل جدایی انتهاست 1388/1/1 | |||
جست و جو
فهرست کاربران
تقویم
راهنمایی

تشکر شده توسط :