| پیش فروش فیلم دومین همایش 3dsmax - 22 آذر 87 - قم |
| 03-22-2009, 03:26 PM (آخرین تغییر در این پست: 03-22-2009 09:00 PM توسط msaatchi.) ارسال: #1 | |||
| |||
| پیش فروش فیلم دومین همایش 3dsmax - 22 آذر 87 - قم سلام، به دلیل مرخصی بودن دوستان واحد تدوین، هنوز کار آماده سازی فیلم به پایان نرسیده اما خواستم به مناسبت عیدم که شده عیدی ای برای شما داشته باشم. قیمتی که برای فیلم ها گذاشته شد، 24 هزار تومان هست اما من می خوام به مناسبت عید نورز قیمت با تخفیف و دریافت در اواخر فروردین رو اینجا عنوان کنم: قیمت فیلم دومین همایش 3dsmax ساعتچی به مناسبت عید نوروز 15 هزار تومان + 1200 تومان هزینه میانگین پست = 16200 تومان (بیش از 50% تخفیف) آخرین مهلت خرید این فیلم ها با تخفیف: 15 فروردین 1388 این تخفیف تنها برای اعضای رسمی انجمن ها ست. این فیلم ها از همایش صبح و بعد از ظهره و تقریباً 5 تا 6 ساعت زمان کلیش هست. نحوه ی سفارش: مبلغ تعیین شده رو به حساب شماره 0101171294003 سپهر صادرات به نام محمد ساعتچی واریز کرده و شماره فیش رو برای من از طریق لینک زیر به همراه نام کامل، تلفن تماس و آدرس پستی و با موضوع "سفارش فیلم همایش دوم" ارسال کنین: http://www.msaatchi.com/contact/?lang=fa برای اطلاعات بیشتر در رابطه با همایش برگزار شده می تونین به آدرس زیر برین: http://www.msaatchi.com/rtl/forums/thread-32.html حال نذارم از تو است / وضع خرابم از تو است / ای تو که شاه نشین قصر / در پیش تو محقّر است دلتنگیم برای توست / قصه ی هجر کتاب توست / پیش تو ای حبیب من / فصل جدایی انتهاست 1388/1/1 | |||
| 03-22-2009, 09:04 PM ارسال: #2 | |||
| |||
| RE: پیش فروش فیلم دومین همایش 3dsmax - 22 آذر 87 - قم فکر می کنم لازم باشه اشاره کنم که چیزه با ارزشی در این فیلم پیدا نخواهید کرد ضمن اینکه فیلمبرداری و صدا برداری هم به خوبی انجام نگرفته و کار ضعیف و آماتوری بوده از انجمن سینمای جوان قم. حال نذارم از تو است / وضع خرابم از تو است / ای تو که شاه نشین قصر / در پیش تو محقّر است دلتنگیم برای توست / قصه ی هجر کتاب توست / پیش تو ای حبیب من / فصل جدایی انتهاست 1388/1/1 | |||
| 03-23-2009, 03:01 PM ارسال: #3 | |||
| |||
| RE: پیش فروش فیلم دومین همایش 3dsmax - 22 آذر 87 - قم سلام اقای ساعتچی ببخشید دیگه چه چیز هایی اینجا میخوایین بزارین؟ من فکر کنم شما یک کتاب هم نوشته بودین. | |||
| 03-23-2009, 04:38 PM ارسال: #4 | |||
| |||
RE: پیش فروش فیلم دومین همایش 3dsmax - 22 آذر 87 - قم (03-23-2009 03:01 PM)maxmen نوشته شده: سلام اقای ساعتچی ببخشید دیگه چه چیز هایی اینجا میخوایین بزارین؟ من فکر کنم شما یک کتاب هم نوشته بودین. سلام. همونطور که از عنوانش مشخصه، محصولات خودم رو برای دسترسی راحت تره کسانی که می خوان تهیه کنن. کتابم هم هست که وقت کردم میگذارم. حال نذارم از تو است / وضع خرابم از تو است / ای تو که شاه نشین قصر / در پیش تو محقّر است دلتنگیم برای توست / قصه ی هجر کتاب توست / پیش تو ای حبیب من / فصل جدایی انتهاست 1388/1/1 | |||
| 04-27-2009, 08:43 PM ارسال: #5 | |||
| |||
| RE: پیش فروش فیلم دومین همایش 3dsmax - 22 آذر 87 - قم سلام، در حاشيه برگزاري همايش سوم روز 11 ارديبهشت 88، فيلم همايش دوم 22 آذر كه در دو dvd هست رو با قيمت ويژه عرضه خواهم كرد كه حضار مي تونن تهيه كنن. قيمت هر dvd برابر 5 هزار تومان تعيين شد كه اگر دوتاييش با هم خريداري بشه قيمتش برابر 7500 تومان خواهد شد. تعداد اين dvd ها محدود هست و قابل پيش فروش نيست و تنها براي شركت كنندگان در همايش 11 ارديبهشت به فروش خواهد رسيد. حال نذارم از تو است / وضع خرابم از تو است / ای تو که شاه نشین قصر / در پیش تو محقّر است دلتنگیم برای توست / قصه ی هجر کتاب توست / پیش تو ای حبیب من / فصل جدایی انتهاست 1388/1/1 | |||
| |
جست و جو
فهرست کاربران
تقویم
راهنمایی

تشکر شده توسط :