| پیشنهاد در رابطه با چگونه رسمی شدن اعضای غیر رسمی! |
| 04-21-2009, 02:56 PM (آخرین تغییر در این پست: 04-21-2009 03:13 PM توسط msaatchi.) ارسال: #11 | |||
| |||
RE: پیشنهاد در رابطه با چگونه رسمی شدن اعضای غیر رسمی! (04-18-2009 03:50 PM)teimury نوشته شده: من که الان خدمت شما دوستان هستم شاید بالق بر 7 الی 8 انجمن دیگر نیز فعالیت می کنم که هیچ کدام از آن انجمن ها حرفی پول ورودی و یا موانعی دیگری از این قبیل برای اعضاء ایجاد نکردند که هر کس که می خواهد و در هر زمانی به سادگی عضو انجمن بشود نمي دونم تا چه اندازه رويكرد و بهره وري در اون انجمن ها با اينجا مشابه هست. پاسخ براي من روشنه و به خاطر همون مجبور به راه اندازي جداگانه انجمن با همه ي مشكلات اون شدم. ضمن اينكه ميشه اين رو مفيد ارزيابي كرد، چراكه هيچ كاربر تازه اي به اجبار عضو اين انجمن نخواهد شد چرا كه همواره انتخاب هاي بهتري هم پيش رو خواهد داشت. قرار نيست در اينجا اطلاعات دادن رو محدود و مخفي كنيم كه اگر قصد از ابتدا اين بود الآن روند انجمن چيز ديگري بود. پيام خصوصي صرف تبادل اطلاعات في مابين دو يا چند كاربر در رابطه با موارد خارج از بحث يا مورد بحث در انجمن هست. اما عنوان مانع تراشي، فكر نمي كنم در اينجا بجا باشه. انسان علاقمندي كه حاضر نيست براي علاقش هيچ زحمتي رو متحمل بشه براي من يك مدعي يا يك توهم زده بيشتر نيست. ابراز علاقه در بيان سهل و در عمل چقدر سخت. شايد اگر من هم مثل ساير شبيه سازان برگزيده جهاني براي گرفتن قرار ملاقات و حتي براي يك دست دادن، هفت خوان رستم مرسوم رو قرار ميدادم، پرداخت مبلغ 100 هزار تومن هم براي عضويت در چنين انجمني باارزش و ناچيز مي نمود! (نقل اين قول به معناي اين نيست كه من داراي علم بالايي هستم و صرفاً اشاره به منتشرات ديگر رسانه ها شد) (04-18-2009 05:40 PM)reza 3d نوشته شده: من اول با نظر آقاي ساعتچي موافق بودم درباره با محدود کردن چرا که شايد نظر آقاي ساعتچي در مورد امنيت وجلوگيري از ورود افراد سودجو وبي کار(سانديس خور ، سگ بغل کن ،زيرپله خواب) ممانعت مي کرد. لازمه توجه داشته باشين كه همچنان كساني كه عضو ميشن مي تونن قبل از عضو رسمي شدن از خيلي قسمت هاي ديگه ي سايت استفاده كنن و در اونجا تبادل نظر كنن. ضمن اينكه شما اگر يك سه بعدي كار حرفه اي پيدا كردين كه حاضره هر روز كه نه، هفته اي دو روز بياد و تبادل اطلاعات كنه بگين تا من نه اين پول رو بگيرم بلكه 10 هزار تومن رو خودم بهش بدم. (04-18-2009 06:08 PM)teimury نوشته شده: به نظر من هم پرداخت پول خوبه ولی باید بدونه داره بابت چی پول می ده همه مردم و علاقه مندان که سایت و آقای ساعتچی رو نمی شناسن ممکنه همین یه مانع کوچیک باعث بشه که علاقه مندان و دوستان خوبی رو از دست بدیم اين انجمن ها براي اشخاصي كه من رو نمي شناسن نيست. از عنوانش ميشه اين مطلب رو كاملا درك كرد. چطور شخصي كه من رو نميشناسه ميخواد نقد من رو و نظر من رو قبول داشته باشه؟ و البته دلايل و مسايل ديگه... حال نذارم از تو است / وضع خرابم از تو است / ای تو که شاه نشین قصر / در پیش تو محقّر است دلتنگیم برای توست / قصه ی هجر کتاب توست / پیش تو ای حبیب من / فصل جدایی انتهاست 1388/1/1 | |||
| 04-21-2009, 03:09 PM (آخرین تغییر در این پست: 04-21-2009 03:18 PM توسط msaatchi.) ارسال: #12 | |||
| |||
RE: پیشنهاد در رابطه با چگونه رسمی شدن اعضای غیر رسمی! (04-18-2009 08:59 PM)Mehraz نوشته شده: من در همنشینی نظر خودمو به آقای ساعتچی در این زمینه گفتم . به نظر من الان زودِ . درسته که جهت گیری این انجمن مثل اکثر انجمن های فارسی ، زیاد کردن تعداد اعضا نیست اما باید توجه داشت که پولی کردن باعث میشه تعداد ما همیشه محدود بمونه و به قول آقا محمد تیموری فرصت آشنایی با افراد بیشتری رو از دست بدیم . من اين مسئله رو ميدونم اما راه حل بهتري به ذهن من نميرسه و براي همين خواستم به من در تصميم گيري كمك كنين. اما باز يادآور ميشم كساني كه عضو ميشن، قبل از پرداخت به خيلي از قسمت ها دسترسي دارن و فقط قسمت هاي خصوصي مثل دور هم نشيني ها و تمرين ها بسته شده. (04-18-2009 08:59 PM)Mehraz نوشته شده: ضمن اینکه هنوز خیلی وقت نیست که از عمر ورک شاپ این انجمن میگذاره . هر چه تعداد کسانی که در این بخش شرکت میکنن بیشتر باشه مطمئنا روی کیفیت کار بچه ها و همچنین خود سایت تاثیر مثبت داره. دیدن کار دیگران وتلاش برای ارائه کار بهتر خودش یه نیروی محرک هست . در ضمن با این حرف آقا محمد تیموری هم بسیار موافقم که "باید بدونه داره بابت چی پول می ده "، این یعنی اینکه ما باید خروجیِ مناسبی از ورکشاپ داشته باشیم که قابل ارائه کردن باشه . یعنی طرف با دیدن نتایج کار اعضا خودش رو برای ثبت نام راغب بدونه . برای اینکه به این سطح برسیم باید تمرینات بیشتری انجام بدیم. توجه داشته باشين هدف از پولي كردن اين انجمن ها افزايش درآمد من نيست. اينجا محل درآمد من نيست. شايد در آينده باشه اما حالا نيست. شخصي اين پول رو خواهد داد كه مي خواد در انجمن هاي محمد ساعتچي فعاليت گسترده تري داشته باشه و اين با عنوان همين انجمن براي اون اشخاص قابل فهم خواهد بود. ضمن اينكه يكي از دلايل پولي كردن به خاطر همين تمرين هاست. به هرحال بسياري از سه بعدي كارها درآمدشون از راه تدريس هست. من حق ندارم به خاطر اينكه دلم مي خواد بيام فضاي رايگان خيلي قابل دسترسي رو فراهم كنم. من به اين شيوه همكاران خودم رو متضرر كردم. اين رو من به صورت حضوري و قبل از اعمال محدوديت عنوان كردم. اما تا ميشد سعي كردم كمترين هزينه رو در قياس كلاس هاي موجود در نظر بگيرم. (04-20-2009 05:35 PM)reza 3d نوشته شده: اصلا هرچی استاد ساعتچی بگه .................................... من هم كاملاً با نظر شما موافقم. هر چي شما بگين ![]() (04-20-2009 07:46 PM)نازلی نوشته شده: سوال من اینه ، اگر همین فردا آقای ساعتچی بیان و عنوان کنند که هرکدوم از ما که اعضای رسمی هستیم برای رسمی نگه داشتن عضویتمون باید 10 هزار تومن پرداخت کنیم ، کدوممون پرداخت نمیکنیم ؟ مطمئنن همه ما حاضریم حتی بیشتر از این هم پول پرداخت کنیم تا این جمع رو از دست ندیم كتباً مينويسم كه چنين نخواهد شد! (04-20-2009 07:46 PM)نازلی نوشته شده: من نظرم اینه که این شرایط ( شرایط تبدیل یه عضو غیررسمی به عضو نیمه رسمی ) زیاد هم سختگیرانه در نظر گرفته نشده ، اما اگر باز هم تصمیم به ساده تر گرفتن این شرایط هست بهتره که برای عضوهای غیر رسمی ( عضوهای تازه وارد ) یه مدتی در نظر گرفته بشه برای شناخت بیشتر ، این مدت میتونه یک هفته یا بیشتر باشه که در طول این مدت عضو غیر رسمی تمام امکانات یک عضو رسمی را دارا هست و بعد از اون شرایط پرداخت پول رو میشه برای این اعضا که حالا شناخت تقریبی از انجمن و فعالیت ها دارن در نظر گرفته بشه من با اين نظر موافقم و فكر مي كنم عملي باشه. به غير از قرارهاي دورهم نشيني، تمرين ها رو براي اعضاي تازه وارد براي مدتي باز ميگذارم. مثلاً يك هفته. بعد از اون شخص خودش تصميم بگيره. البته نياز به فكر داره. نظر بقيه در اين مورد چيه؟ (04-20-2009 07:46 PM)نازلی نوشته شده: یه سوال دیگه دارم از آقای ساعتچی : یک عضو غیر رسمی ، به غیر از عدم دسترسی به بخش تمرین ها و دورهم نشینی ها ، از چه قسمت های دیگر انجمن محروم هست ؟ در حال حاضر و تا اونجايي كه به خاطر ميارم فقط همين دو قسمت هست. قسمت پلاگين هم فكر مي كنم محدود باشه. حال نذارم از تو است / وضع خرابم از تو است / ای تو که شاه نشین قصر / در پیش تو محقّر است دلتنگیم برای توست / قصه ی هجر کتاب توست / پیش تو ای حبیب من / فصل جدایی انتهاست 1388/1/1 | |||
| 04-22-2009, 08:54 AM ارسال: #13 | |||
| |||
| RE: پیشنهاد در رابطه با چگونه رسمی شدن اعضای غیر رسمی! " ضمن اينكه شما اگر يك سه بعدي كار حرفه اي پيدا كردين كه حاضره هر روز كه نه، هفته اي دو روز بياد و تبادل اطلاعات كنه بگين تا من نه اين پول رو بگيرم بلكه 10 هزار تومن رو خودم بهش بدم. " خواهش من اینه که اگر این فرد مذکور پیدا شد به من هم بگین ، من 50 هزار تومن براشون کنار گذاشتم از الان ![]() كتباً مينويسم كه چنين نخواهد شد! کتبا ننویسین ، همین امروز اینکار رو عملی کنین ، ببینین کدوم یکی از بچه ها پول رو پرداخت نمیکنه ! انجمنی که اعضای رسمی ش هر روز و بلکه چندین بار و گاهی با وجود اینترنت های Dail up چک میکنندش ، مطمئنن از ارزش بالایی برای اعضا برخورداره ، فکر میکنین من برای چی به لیست دوستان اسم اعضای رسمی رو اضافه کردم ؟؟؟ صرفا فقط هر روز اون لیست رو باز میکنم تا ببینم و مطمئن بشم که هنوز هم هستند کسانی که چک کردن انجمن و دنبال کردن مطالبش کار هر روزشون هست و همین باعث میشه که دلگرم بشم... نکنه منظورتون به من بود فقط ؟! شما مثل اینکه هنوز باورتون نشده من از دار و دسته دیووانگان هستم ! یادم باشه بدهی م رو به شما پرداخت کنم اینبار ![]() | |||
تشکر شده توسط : | teimury |
| 04-22-2009, 08:13 PM ارسال: #14 | |||
| |||
| RE: پیشنهاد در رابطه با چگونه رسمی شدن اعضای غیر رسمی! این جمع الان هم دیگه رو خوب شناختن و پر واضح که برای حفظ این جمع هر کسی تلاش میکنه . حالا با پرداخت پول باشه یا به نحوِ دیگه ولی مهم الان کسانی هستن که میخوان تازه به این جمع بپیوندن . من همچنان همون نظری که قبلا دادم رو دارم | |||
| 04-25-2009, 04:41 PM ارسال: #15 | |||
| |||
RE: پیشنهاد در رابطه با چگونه رسمی شدن اعضای غیر رسمی! (04-22-2009 08:13 PM)Mehraz نوشته شده: این جمع الان هم دیگه رو خوب شناختن و پر واضح که برای حفظ این جمع هر کسی تلاش میکنه . حالا با پرداخت پول باشه یا به نحوِ دیگه ولی مهم الان کسانی هستن که میخوان تازه به این جمع بپیوندن . من همچنان همون نظری که قبلا دادم رو دارم الان مانعي براي اضافه شدن افراد جديد به ما وجود نداره. عنوان كردم كه اعضاي رسمي مي تونن در اكثر قسمت هاي انجمن ها فعاليت داشته باشن. حال نذارم از تو است / وضع خرابم از تو است / ای تو که شاه نشین قصر / در پیش تو محقّر است دلتنگیم برای توست / قصه ی هجر کتاب توست / پیش تو ای حبیب من / فصل جدایی انتهاست 1388/1/1 | |||
| |
جست و جو
فهرست کاربران
تقویم
راهنمایی

تشکر شده توسط :

![[تصویر: flower2.jpg]](http://nazlii.persiangig.com/image/all/flower2.jpg)
![[تصویر: 2lbmc6t.jpg]](http://i39.tinypic.com/2lbmc6t.jpg)
![[تصویر: Mehraz-weblog.jpg]](http://mehrazz.persiangig.com/image/Mehraz-weblog.jpg)