| یادآوری از دورهم نشینی 4 |
| 04-20-2009, 04:05 PM (آخرین تغییر در این پست: 04-20-2009 07:21 PM توسط نازلی.) ارسال: #1 | |||
| |||
| یادآوری از دورهم نشینی 4 همیشه بعد از یه روز خوب ، عادت به مرور کردن چندباره اون رو دارم . روز بعد از دورهم نشینی همینکار رو کردم و ناخودآگاه با یادآوری هر کسی یک کلمه ( کلمات ) ، و یا حتی یک جمله یادآوری شد. تصمیم گرفتم که یه لیستی از کسانی که توی دورهم نشینی حضور داشتند اینجا بنویسم و هرکسی کلمات یا حتی جمله هایی که با شنیدن اسم این افراد براش یادآوری میشه اینجا بنویسه ، فکر میکنم یه نوع ثبت خاطرات هم بشه 1. فاطمه سادات ( دختر آقا محسن ) : " پفک " ، " لب تاپ " 2. سارا ( دختر بزرگ آقای تیموری ) : " چرا آرایش میکنی ؟ " 3. فاطمه زهرا ( دختر کوچیک آقای تیموری ) : " زیبایی " ، " آرامش در چادر! " 4. آقای ساعتچی : " آتش " ، " فراموشی زودرس" 5. آقا محسن : " چیپس " ، " دعوت به آتش ! " 6. آقا مهراز : " سکوت " 7. آقای تیموری : " چادر " ، " پفک " 8. خانوم اسداللهی : " علاقه به مکس " ، " مهربانی " 9. خانوم رحمانی : " جوجه کباب درست کردن " ، " مهربانی " 10. آقا فرهاد : " تاخیر" ، " موبایل خاموش " 11. آقا رضا : " بازی با زغال ! " ، " بچه داری " 12. آقا سعید : " بحث یک عمرانی و یک معمار " 13.آقا فرشید : " دودر کردن ! " ، " خوش خوراک " 14. آقا محمدرضا : " سوپرایز " 15. علی آقا : " سکوت " ![]() | |||
تشکر شده توسط : | teimury, maxmen, Mehraz, msaatchi |
| 04-20-2009, 04:42 PM (آخرین تغییر در این پست: 04-20-2009 04:43 PM توسط maxmen.) ارسال: #2 | |||
| |||
| RE: یادآوری از دورهم نشینی 4 1.خانوم نازلی :"پاستو ریزه"، "تنبل کلاس" 2.اقای ساعتچی : " همه فن حریف " ، "جریمه؟" 3.اقای تیموری : " 3dmax همراه" ، "تیمورچه" 4.اقای مهراز : " خوش صحبت " ، "ofline " 5.محمد رضا : " تیریپ کارگردانی " ، " داداش سانسور شدی چرا " 6. علی اقا : " تازه داشتیم نیم پز میشدیما " 7. اقا رضا : " بچه دار زجر کش " 8. اقا سعید : " موزی " 9.بچه کوچیک اقای تیموری : " بابا بی خیال موز شو " | |||
تشکر شده توسط : | teimury, نازلی, Mehraz |
| 04-20-2009, 06:20 PM (آخرین تغییر در این پست: 04-20-2009 08:40 PM توسط teimury.) ارسال: #3 | |||
| |||
| RE: یادآوری از دورهم نشینی 4 1- خانم نازلی : پشت هر مردموفقی یه زن کار درسته ![]() 2- اقای ساعتچی : مردم از سرما ![]() 3- محمد تیموری: عشق است غذا ![]() 4- آقای مهراز: خوشتیپ و کار بلد ![]() 5- خانم تیموری: کودتای تری دی مکس ![]() 6- محمد رضا: کجای پَ ![]() 7- علی آقا: کم حرف و با حوصله ![]() 8- آقا سعید: اخراجی مشتاق ![]() 9- سارا تیموری دختر بزرگ تیموری: کمیته انضباتی انجمن ![]() 10- خانم رحمانی: متفکر در بحث ها ![]() 11- آقای سید محسن: آشپز نمونه ![]() 12- آقا رضا: پرستار تیمورچه ![]() 13- تیمورچه(فاطمه زهرا دختر کوچک تیموری): ملیح و خوش خوراک ![]() 14- فرشید : عاشق داداشش ![]() 15- فرهاد : دوستداشتی و کم حرف ![]() 16- دختر عمه خانم نازلی(شیما اگه درست گفته باشم): شکار لحظه ها(شکار پاندای کونگفوکار یعنی خودم) ![]() 17- فاطمه سادات دختر سید: دوست داشتنی و دیونه چیپس مثل باباش ![]() خیلی طرح جالبی بود کار مضاعف تلاش مضاعف | |||
تشکر شده توسط : | نازلی, Mehraz |
| 04-20-2009, 07:08 PM (آخرین تغییر در این پست: 04-20-2009 07:46 PM توسط reza 3d.) ارسال: #4 | |||
| |||
| RE: یادآوری از دورهم نشینی 4 1-آقای تیموری : اصلا به وزنش نمی خوره 1-1 آقا فرهاد : مهربان و کار درست 2-رضا(خودم) : مرد ه زندگی در شرایط سخت 3-خانم تیموری : کارشناس 3D(به صورت آکادمیک) 4-حاج محسن : مدیریت آشپز خانه سلطنتی 5-اقا سعید واقا فرشید : شیطون و ................... 6-اقای ساعتچی :چایی فقط چایی آلبالویی(راحب کلیسای مکس ) 7-اقا مهراز : عاشق ورق (چه این ورق ، چه اون ورق) 8-خانم نازلی : فردین بازی سر سفره نهار(مبتدی در عین حال حرفه ای ) 9-خانم رحمانی : یانگوم 10-سارا : امر به معروف ونهی از منکر 11-فاطمه زهرا : زیبای خفته ، موزززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززز 12-علی اقا : نمی دونم می رم مرحله ی بعد 13-آقا محمدرضا : مورد مطالعه توسط اقای ساعتچی 14-فاطمه سادات : دشمن اقای ساعتچی وقتی بحث جدی می شود 15-شیما خانم : همواره به دنبال شناسایی طعم اصلی کیک یزدی | |||
| 04-20-2009, 08:27 PM ارسال: #5 | |||
| |||
| RE: یادآوری از دورهم نشینی 4 بابا این ذهنا خیلی اکتبو خوراک برای انیمیشن من که خیلی حال کردم دم همه بچه های انجمن گرم کار مضاعف تلاش مضاعف | |||
| 04-21-2009, 10:48 AM (آخرین تغییر در این پست: 04-21-2009 10:52 AM توسط Mehraz.) ارسال: #6 | |||
| |||
| RE: یادآوری از دورهم نشینی 4 نازلی @: استریلِ استریل ساعتچی @: زیادی سرمایی علی آقای صیرفی @: کم حرف ولی خونگرم سعید @: نونوایی ، تا حدودی هم آب زیرِ کاه فرهاد @: سلام داداش محمد خان تیموری @: دااااااااااش خودم رضا@: چرا شکنجه ؟! فرشید @: آقای خودنگاه محمدرضا @: نیومده فکر رفتنه آقا محسن @: نشون داد که همه فن حریفه خانم اسدی @: بیشتر از هم علاقه مند به بحث کلاس خانم رحمانی @: اصرار بر مبتدی بودن انیمیشن محمد تیموری سارا@: عاشق چیپس فاطمه زهرا @: شیرین ، آروم ، خوش اخلاق فاطمه سادات@ : عشق نوشابه | |||
تشکر شده توسط : | نازلی, teimury |
| 04-21-2009, 12:27 PM ارسال: #7 | |||
| |||
| RE: یادآوری از دورهم نشینی 4 -آقای تیموری :وااااااااااااااااااااي غذا 1-1 آقا فرهاد : آرام با لب تاب خاموش 2-آقارضا :رئيس بوفالمو(اگه درست نوشته باشم) 3-خانم تیموری : متريال دهي با توپ توپي 4-آقا محسن : مدیریت انيميشن(واقعا؟؟) 5-اقا سعید :آب زير كاه 6-اقای ساعتچی :چرا گيره سر بچه رو ازش گرفتي و گريش انداختي؟ 7-اقا مهراز : آروم 8-خانم نازلی :مهربون و وسواس 9-آقا فرشيد: شرور 10-سارا : مفتش 11-فاطمه زهرا :همش خواب يه ذره هم بيدار 12-علی اقا :خيلي آروم 13-آقا محمدرضا : خيلي خيلي آروم 14-فاطمه سادات :گل مجلس | |||
| 04-21-2009, 02:11 PM (آخرین تغییر در این پست: 04-21-2009 09:05 PM توسط msaatchi.) ارسال: #8 | |||
| |||
| RE: یادآوری از دورهم نشینی 4 1- خانم نازلی : رانندگي روي خطوط - 206 زرشكي 2- محمد تیموری: سيمرغ صورتي روشن با قفس آبي بار 3- آقای مهراز: پيكان جوانان گوجه اي 4- خانم تیموری: رنو نقره اي 5- محمد رضا: پژه 504 تصادفي سفيد 6- علی صيرفي: پژه 405 تيره 7- سعید: پرشيا قرمز 8- سارا تیموری دختر بزرگ تیموری: دوچرخه قرمز با آيينه بغل هاي زرد و دور رمان آويزون به آينه ها 9- خانم رحمانی: پژه 405 تيره (پيرو فرمايش.... دلم خواست) 10- آقای سید محسن: همون پيكاني كه دارن 11- آقا رضا: وانت پيكان سفيد 12- فاطمه زهرا دختر کوچک آقاي تیموری: فاقد تصديق هرگونه وسيله نقليه حتي كالسكه 13- فرشید : همون پرايد هاچ بك فعلي قهوه اي سوخته 14- فرهاد : سوناتا قهوه اي 15- دختر عمه خانم نازلی: رنو سفيد 16- فاطمه سادات دختر سید: سه چرخه كوچيك از هر رنگي، با آينه، بي آينه... فقط اميدوارم مرا ببخشد حال نذارم از تو است / وضع خرابم از تو است / ای تو که شاه نشین قصر / در پیش تو محقّر است دلتنگیم برای توست / قصه ی هجر کتاب توست / پیش تو ای حبیب من / فصل جدایی انتهاست 1388/1/1 | |||
تشکر شده توسط : | نازلی, maxmen, Mehraz, teimury |
| 04-22-2009, 06:19 PM (آخرین تغییر در این پست: 04-22-2009 06:19 PM توسط teimury.) ارسال: #9 | |||
| |||
| RE: یادآوری از دورهم نشینی 4 با عرص سلام خدمت همه دوستان انجمن انواع ماشین ها در انواع رنگها رسید آژانس تهیه اتومبیل ساعتچی در هر رنگی و ............. اصلا دلم خواست اصلا به تو چه کار مضاعف تلاش مضاعف | |||
| 04-25-2009, 09:13 AM ارسال: #10 | |||
| |||
| RE: یادآوری از دورهم نشینی 4 * آقای ساعتچی : بنز با رنگ بادمجونی ، دور زدن و بوق زدن برای آشنایان ممنوع ! ![]() | |||
تشکر شده توسط : | msaatchi, teimury |
| |
جست و جو
فهرست کاربران
تقویم
راهنمایی

![[تصویر: flower2.jpg]](http://nazlii.persiangig.com/image/all/flower2.jpg)

تشکر شده توسط :

کار مضاعف تلاش مضاعف![[تصویر: 2lbmc6t.jpg]](http://i39.tinypic.com/2lbmc6t.jpg)
![[تصویر: Mehraz-weblog.jpg]](http://mehrazz.persiangig.com/image/Mehraz-weblog.jpg)