| برگزاري دوره هاي ويژه تخصصي سال 1387 – ثبت نام و پرسش و پاسخ |
| 10-20-2008, 12:22 PM ارسال: #11 | |||
| |||
| RE: برگزاري دوره هاي ويژه تخصصي سال 1387 – ثبت نام و پرسش و پاسخ فردا آخرین روز مهلت ثبت نام در این کلاس ها خواهد بود. بعد از این تاریخ هم البته امکان ثبت نام هست با این تفاوت که قطعیتی نداره و دوم اینکه حداقل مبلغ پانصد هزار تومان به مبلغ ثبت نام اضافه میشه. شاد باشید، حال نذارم از تو است / وضع خرابم از تو است / ای تو که شاه نشین قصر / در پیش تو محقّر است دلتنگیم برای توست / قصه ی هجر کتاب توست / پیش تو ای حبیب من / فصل جدایی انتهاست 1388/1/1 | |||
| 10-20-2008, 02:40 PM ارسال: #12 | |||
| |||
| RE: برگزاري دوره هاي ويژه تخصصي سال 1387 – ثبت نام و پرسش و پاسخ هنرجوی دیگر برای روز مصاحبه: 6 - جناب آقای مسعود قادری حال نذارم از تو است / وضع خرابم از تو است / ای تو که شاه نشین قصر / در پیش تو محقّر است دلتنگیم برای توست / قصه ی هجر کتاب توست / پیش تو ای حبیب من / فصل جدایی انتهاست 1388/1/1 | |||
| 10-23-2008, 11:47 AM ارسال: #13 | |||
| |||
| RE: برگزاري دوره هاي ويژه تخصصي سال 1387 – ثبت نام و پرسش و پاسخ خوب، مرحله دوم ثبت نام هم به پایان رسید. امیدوارم مرحله سوم هم به خوبی برگزار بشه. اگر فرصتی دست بده می خوام از خاطرات ثبت نام سال 85 بگم. از مرحله ی اولش تا پایان کلاس ها پر از ماجرا بود. اتفاقات مثبت و منفیش تجربه ی گران بهایی برای منه که قطعا در بهتر برگزار شدن این دوره که با یکسال وقفه داره برگزار میشه، موثر خواهد بود. یادآوری می کنم، مرحله سوم شامل مصاحبه است. این مصاحبه با اونچه در تصور شماست متفاوت خواهد بود و چبز خاصی نیست. توضیح بیشتری در این رابطه خواهم داد. شاد باشین، حال نذارم از تو است / وضع خرابم از تو است / ای تو که شاه نشین قصر / در پیش تو محقّر است دلتنگیم برای توست / قصه ی هجر کتاب توست / پیش تو ای حبیب من / فصل جدایی انتهاست 1388/1/1 | |||
| 10-25-2008, 08:55 PM ارسال: #14 | |||
| |||
| RE: برگزاري دوره هاي ويژه تخصصي سال 1387 – ثبت نام و پرسش و پاسخ ممکنه دوستانی باشن که برای ثبت نام مرددن و یا نیاز به اطلاعات بیشتر دارن، این عزیزان می تونن با هماهنگی قبلی در روز 12 آذر ساعت 9 صبح در آدرس جدید شرکت ساعتچی تشریف بیارن. برای هماهنگی توسط پیام خصوصی با من تماس بگیرید. حال نذارم از تو است / وضع خرابم از تو است / ای تو که شاه نشین قصر / در پیش تو محقّر است دلتنگیم برای توست / قصه ی هجر کتاب توست / پیش تو ای حبیب من / فصل جدایی انتهاست 1388/1/1 | |||
| 10-30-2008, 10:32 PM (آخرین تغییر در این پست: 10-30-2008 10:45 PM توسط msaatchi.) ارسال: #15 | |||
| |||
| RE: برگزاري دوره هاي ويژه تخصصي سال 1387 – ثبت نام و پرسش و پاسخ خوب فرصتی دست داد تا اطلاعات نهایی در رابطه با مصاحبه رو بدم و در رابطه مرحله نهایی ثبت نام این کلاس ها صحبت کنم. در مصاحبه من با دوستانی که از نزدیک برخورد نداشتم صحبت خواهم کرد. در همون صحبت معیارهایی که مد نظر من هست رو متوجه خواهم شد. در صورت قبولی همونجا عنوان می کنم و در رابطه با پرداخت شهریه صحبت کرده و در صورت توافقات کامل قرارداد امضا خواهد شد. امکان این هست که هیچ کس قبول نشه و برعکس بیش از حد ظرفیت هم قبول بشن. سخت گیری من در خصوص این کلاس ها خیلی زیاده. برای بهترین ها زمان خواهم گذاشت. مکان مصاحبه بنا به خواست خودم در دفتر آینده شرکت ساعتچی است که محل برگزاری کلاس هاست. آدرس کامل: یزد - میدان باغ ملی - خیابان مطهری - روبروی پارک فناوری اقبال - کوچه سرساز - انتهای کوچه آخرین درب سمت چپ. آدرس سر راستی هست. سرکوچه بنگاه ماشینه. انتهای کوچه درب سفید رنگی که درب سمت چپش درب آبی کمرنگ هست که محل شرکته. ملاقات کاملا ساده خواهد بود و تا ظهر بیشتر زمان نخواهد گرفت. ناهار را مهمان من خواهید بود و ملاقات تمام خواهد شد تا شروع کلاس ها که هفته اول آذر و به شرط آماده شدن کارهای ساختمانی دفتر شرکت خواهد بود. مصاحبه خانم طحان و خواهرشون زودتر انجام شد که متاسفانه هر دو در آخرین مرحله نتونستن قبول بشن. خانم کوهستانی از قم هم بورسیه A هستن و با آشناییتی که دارم احتمال زیاد امکان حضور دارن البته لازمه مواردی بررسی بشه. به هر حال مصاحبه رو قبول هستن. متاسفانه بعد از ثبت نام تقاضاهایی شد که با توجه به پایان مهلت ثبت نام امکان حضور نداشتن. تنها مهمان تقریبا ناآشنای ما آقای میهن خواه هستن. فکر میکنم مهمانی ما با خودم در روز یکشنبه 12 آبان ساعت 9 صبح، سه نفره باشه. تا پایان آبان و شروع کلاس ها هم پرونده کلاس امسال من هم بسته خواهد شد و شاید سال دیگه باز بشه و شایدم برای همیشه بسته بمونه و قبول شده ها جزو اولین و آخرین شاگردان من بشن. تا چه پیش آید.... به امید دیدار، حال نذارم از تو است / وضع خرابم از تو است / ای تو که شاه نشین قصر / در پیش تو محقّر است دلتنگیم برای توست / قصه ی هجر کتاب توست / پیش تو ای حبیب من / فصل جدایی انتهاست 1388/1/1 | |||
| 11-10-2008, 09:47 PM ارسال: #16 | |||
| |||
| RE: برگزاري دوره هاي ويژه تخصصي سال 1387 – ثبت نام و پرسش و پاسخ خوب به لطف خدا پرونده این دوره از کلاس ها بسته شد و این دوستان برای حضور در کلاس ها پذیرفته شدن: PHP & MySql: 1- خانم کوهستانی 2- آقای قادری Arch. Exteriro: 1- آقای افشار آقای میهن خواه هم که در مصاحبه شرکت کردن و قبول شدن، قبل از ثبت نام نهایی گویا مسایلی براشون پیش آمده که مانع از شرکتشون در این کلاس ها شده. انصراف دیر هنگام ایشون باعث شد که کلاس سه بعدی با یک نفر برگزار بشه. پرونده ی ثبت نام کلاس های ویژه 87 به خوبی و خوشی بسته شد. امیدوارم امکان برگزاریش در سال 88 هم باشه. قیمت ها احتمالا در سال 88 1.5 برابر بشه. احتمال برگزاری کلاس های عادی هم هست و برای کلاس خصوصی هم با من تماس بگیرید تا امکان برگزاریش بررسی بشه. شاد و سلامت باشین، حال نذارم از تو است / وضع خرابم از تو است / ای تو که شاه نشین قصر / در پیش تو محقّر است دلتنگیم برای توست / قصه ی هجر کتاب توست / پیش تو ای حبیب من / فصل جدایی انتهاست 1388/1/1 | |||
| 11-26-2008, 01:12 PM ارسال: #17 | |||
| |||
| RE: برگزاري دوره هاي ويژه تخصصي سال 1387 – ثبت نام و پرسش و پاسخ با توجه به تاخیر پیش آمده جهت راه اندازی شرکت، شروع کلاس ها به دیماه موکول شد. بنابراین تنها 1 نفر می تونه جهت ثبت نام در کلاس 3dsmax اقدام کنه. آخرین فرصت ثبت نام تا 25 آذر هست. حال نذارم از تو است / وضع خرابم از تو است / ای تو که شاه نشین قصر / در پیش تو محقّر است دلتنگیم برای توست / قصه ی هجر کتاب توست / پیش تو ای حبیب من / فصل جدایی انتهاست 1388/1/1 | |||
| 12-05-2008, 01:22 PM ارسال: #18 | |||
| |||
| RE: برگزاري دوره هاي ويژه تخصصي سال 1387 – ثبت نام و پرسش و پاسخ با سلام خدمت آقای ساعتچی. از اینکه تونستم در لیست منتخبین شما برای دریافت بورسیه قرار بگیرم بسیار خوشحال شدم. با توجه به تسهیلاتی که شما برای هنرجویانتون ارایه می کنید بسیار علاقه مندم که در این کلاسها شرکت کنم اما متاصفانه با توجه به اینکه در حال حاضر در استخدام شرکت پویانما هستم و با اونجا قرار داد دارم و دانشجوی دوره کارشاناسی ارشد نیز می باسم فاقد صلاحیت لازم برای شرکت در دوره های آموزشی ویژه می باشم. از لطف شما متشکرم. S. H. Ali Layegh kh | |||
| 12-05-2008, 07:19 PM ارسال: #19 | |||
| |||
| RE: برگزاري دوره هاي ويژه تخصصي سال 1387 – ثبت نام و پرسش و پاسخ سلام به شما، خوشحالم که علاقه شما هرز نشده و قدر دان شما هستن. برای شما بهترین آرزوها رو آرزو می کنم. حال نذارم از تو است / وضع خرابم از تو است / ای تو که شاه نشین قصر / در پیش تو محقّر است دلتنگیم برای توست / قصه ی هجر کتاب توست / پیش تو ای حبیب من / فصل جدایی انتهاست 1388/1/1 | |||
| موضوعات مشابه ... | |||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| مجموعه دوره های آموزشی محمد ساعتچی در زمستان 88 (15 کلاس) | msaatchi | 2 | 263 | 12-17-2009 01:05 PM آخرین ارسال: msaatchi | |
| برگزاري دوره هاي ويژه تخصصي سال 1388 – ثبت نام و پرسش و پاسخ | msaatchi | 2 | 353 | 06-02-2009 01:15 PM آخرین ارسال: msaatchi | |
جست و جو
فهرست کاربران
تقویم
راهنمایی

تشکر شده توسط :