لطفاً برای استفاده کامل از انجمن ها Login نموده و یا ثبت نام نمایید

عيد مبعث مبارك

ارسال پاسخ 

رتبه موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
درد و دل
02-28-2009, 02:04 PM
ارسال: #1
درد و دل
سلام.
من دچار يه جور ترديد شدم نميدونم چي کار کنم. ببينيد من دانشجوي سال آخر کامپيوتر هستم و 23 سالمه. از همون سال اول دانشجوييم همش مي خواستم برم 3D MAX ياد بگيرم همش پيش خودم گفتم آخه من که رشتم کامپيوتر آخه اين کارها ربطي به من نداره از يه طرف پيش خودم مي گفتم يعني من استعداش دارم؟!! خلاصه همش کاسه چه کن چه کنم دستم گرفته بودم تا الان که سال آخر ليسانس هستم ديگه دل زدم به دريا گفتم ميرم 3D MAX ياد ميگيرم بعد حالا که تو سايت انيماتور هاي ايران قسمت کاريابي که ميرم ميبينم بعضي ها مهارت هايي که گفتن دارن از صفحه داره ميزنه بيرون خلاصه يه جورايي دپرس شدم.پيش خودم گفتم من کجا اونا کجا!!! خلاصه اين که من خيلي علاقه دارم به کار هاي سه بعدي و از اين جور کارها و قصد هم تنها خوش گذروني نيست بلکه مي خوام اين رشته به عنوان شغل اصليم باشه و بتونم به عنوان منبع درآمدم باشه خودمونيش اينکه بتونم ازش نون در بيارم.
يه چيزه ديگه اميدوارم به آقاي ساعتچي برنخوره و ديگر کساني که اين رشته رو تدريس ميکنن. اين چيزي که ميگم يه حس که جوابش دوست دارم صادقانه بهم بگيد.
اينکه وقتي بازارآشفته کار ميبينم با صحبت هايي که با افرادي که اين رشته رو تدريس مي کنن ميگن به نظر من تا حدود زيادي تفاوت داره.ميگن تو الان اينقدر خرج کني بري 3D MAX ياد بگيري پس فردا پروژه هاي ميليوني ميگيري خلاصه پياز داغش و زياد مي کنن.به نظر من يه جورايي دارن بازار گرمي ميکنن که خودشون از راه تدريس پول در بيارن. يعني تو ايران فکر ميکنم اونطوري که ميگن بازار کار نداشته باشه يا اگر هم داره بايد رابطه داشته باشي.نميدونم.....
خلاصه اين حرف هايي که زدم تمام ذهنيت خودم بود در رابطه با اين رشته خارق العاده و درستي و غلطيش و دوست دارم از شما آقاي ساعتچي و ديگر دوستان بپرسم. و اينکه آيا تضميني براي بازار کار وجود داره يا نه؟
ممنون و اميدوارم حرف هام توهين آميز نبوده باشه......
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در جواب
03-01-2009, 02:34 PM (آخرین تغییر در این پست: 03-01-2009 02:36 PM توسط Mehraz.)
ارسال: #2
RE: درد و دل
سلام به شما دوست عزیز

نقل قول:حالا که تو سايت انيماتور هاي ايران قسمت کاريابي که ميرم ميبينم بعضي ها مهارت هايي
که گفتن دارن از صفحه داره ميزنه بيرون خلاصه يه جورايي دپرس شدم

اگه با دقت به مهارت ها نگاه کنی میبینی که تکراری تو هرکدوم کم نیست ، پس خیلی نگران نباش . در ضمن زمانی که شما کار 3بعدی با هر نرم افزاری رو شروع کنید ، خواه ناخواه با بسیاری از نرم افزارهای دیگه درگیر میشد . پس عجله نداشته باشید
نقل قول:خلاصه اين که من خيلي علاقه دارم به کار هاي سه بعدي و از اين جور کارها و قصد هم تنها خوش گذروني نيست بلکه مي خوام اين رشته به عنوان شغل اصليم باشه و بتونم به عنوان منبع درآمدم باشه خودمونيش اينکه بتونم ازش نون در بيارم.

به نظرم یکی از نقاط مشترک هممون همینه

در رابطه به کار و بازار کار هم ترجیح میدم چیزی نگم تا دوستان باتجربه تر جواب بدن

[تصویر: 2lbmc6t.jpg]

[تصویر: Mehraz-weblog.jpg]
مشاهده وبسایت کاربریافتن تمامی ارسال های این کاربر
03-02-2009, 10:53 AM (آخرین تغییر در این پست: 03-02-2009 10:56 AM توسط msaatchi.)
ارسال: #3
(02-28-2009 02:04 PM)ali_seirafi نوشته شده:  سلام.
من دچار يه جور ترديد شدم نميدونم چي کار کنم. ببينيد من دانشجوي سال آخر کامپيوتر هستم و 23 سالمه. از همون سال اول دانشجوييم همش مي خواستم برم 3D MAX ياد بگيرم همش پيش خودم گفتم آخه من که رشتم کامپيوتر آخه اين کارها ربطي به من نداره از يه طرف پيش خودم مي گفتم يعني من استعداش دارم؟!! خلاصه همش کاسه چه کن چه کنم دستم گرفته بودم تا الان که سال آخر ليسانس هستم ديگه دل زدم به دريا گفتم ميرم 3D MAX ياد ميگيرم بعد حالا که تو سايت انيماتور هاي ايران قسمت کاريابي که ميرم ميبينم بعضي ها مهارت هايي که گفتن دارن از صفحه داره ميزنه بيرون خلاصه يه جورايي دپرس شدم.پيش خودم گفتم من کجا اونا کجا!!! خلاصه اين که من خيلي علاقه دارم به کار هاي سه بعدي و از اين جور کارها و قصد هم تنها خوش گذروني نيست بلکه مي خوام اين رشته به عنوان شغل اصليم باشه و بتونم به عنوان منبع درآمدم باشه خودمونيش اينکه بتونم ازش نون در بيارم.
يه چيزه ديگه اميدوارم به آقاي ساعتچي برنخوره و ديگر کساني که اين رشته رو تدريس ميکنن. اين چيزي که ميگم يه حس که جوابش دوست دارم صادقانه بهم بگيد.
اينکه وقتي بازارآشفته کار ميبينم با صحبت هايي که با افرادي که اين رشته رو تدريس مي کنن ميگن به نظر من تا حدود زيادي تفاوت داره.ميگن تو الان اينقدر خرج کني بري 3D MAX ياد بگيري پس فردا پروژه هاي ميليوني ميگيري خلاصه پياز داغش و زياد مي کنن.به نظر من يه جورايي دارن بازار گرمي ميکنن که خودشون از راه تدريس پول در بيارن. يعني تو ايران فکر ميکنم اونطوري که ميگن بازار کار نداشته باشه يا اگر هم داره بايد رابطه داشته باشي.نميدونم.....
خلاصه اين حرف هايي که زدم تمام ذهنيت خودم بود در رابطه با اين رشته خارق العاده و درستي و غلطيش و دوست دارم از شما آقاي ساعتچي و ديگر دوستان بپرسم. و اينکه آيا تضميني براي بازار کار وجود داره يا نه؟
ممنون و اميدوارم حرف هام توهين آميز نبوده باشه......

سلام. از اونجايي كه سوال شما، پاسخش در سرنوشت شما مي تونه تاثير داشته باشه سعي مي كنم با تفصيل پاسخ بدم اما شما قطعا بايد نظرات افراد بيشتري رو در اين رابطه جويا بشين، چون شرايط براي همه يكسان نيست.

در رابطه با اينكه آيا اصلا 3dsmax رو ياد بگيريد. من ميگم نه! چون بايد قيد خيلي چيزا رو بزنين. تمامي كارهاي هنري يك وجه اشتراك دارن و اون هم ريسك بالاست و بازار نامشخص. به خصوص اگر بخواين به صورت مستقل فعاليت داشته باشين.
در همه جاي دنيا براي اينكه كاري رو بگيرين بايد آشنا داشته باشين. اگر ندارين بايد با سختي هاي فراوان خودتون رو بهشون بشناسونين. من راه دوم رو پيش رو داشتم و امروز خودم و مشتري هاي راضي خودم پارتي خودم هستن! براي اين راه بايد زمان زيادي رو سرمايه بگزارين.
بايد بدونين كه حالا هم كه در زمينه شبيه سازي مختصر موفقيتي دارم و بعضا كارفرمايان و پيمانكاراني من رو مي شناسن (چه باهام كار كرده باشن چه نكرده باشن) هنوز هم از گزينه هاي مهمشون هزينه ي نهايي كار هست. مخصوصا در يكي دو سال پيش رو كه با بحران سنگين اقتصادي روبرو هستيم.

الان براي يادگيري نميشه وقت گذاشت و خود فرد بخواد ياد بگيره. چون زماني كه براي اين خودآموزي بخواد بذاره بسيار طولاني خواهد بود. ضمن اينكه شركت ها رو به هدفمند شدن و استاندارد سازي ميرن. كارها بسيار تخصصي ميشه و البته نيروهاي خبره هم بيشتر و بيشتر. قطعاً شما بايد براي ورود موفق به اين رشته هزينه كنيد و سرمايه گزاري كنيد. قطعا بايد در كلاس هاي پيشرفته شركت كنين. ولو اينكه در ايران نباشه و مجبور بشين برين كشورهاي ديگه.

شما بازار رو از ديد خودتون مي بينين پس نمي تونين چنين قضاوتي هم داشته باشين. در واقع بازار به خصوص 3dsmax يك بازار مبهم و غير قابل پيش بيني در ايران هست.
من جداً اعتقاد دارم اگر معيارتون براي ورود به 3dsmax موفقيت شغلي آينده است - تكرار مي كنم هدف اولا و اصليتون اين باشه - ابدا وارد اين كار نشين كه هيچ موفقيتي نخواهيد داشت. اصولا تمام رشته هاي هنري به همين شكل هستن.

هيچ تضميني براي بازار كارش نيست. بارها پيش آمده كارفرما به من مراجعه كرده كارام رو ديده و لذت برده اما سر قيمت كه ميشه ميره با يكي كه ارزون تره كار مي كنه. كيفيت كارهاي اون شخص هم اصلا قابل قياس با يك نيمه حرفه اي هم نيست. اما براي اون مهم نيست.

شما اگر حرفه اي بشيد در اين زمينه - منظورم از حرفه اي شدن فقط مسلط شدن به نرم افزار نيست كه اين تقريبا در بازار كار بي ارزشه - مشتري هاي خودتون رو حتي در بدترين شرايط و با بالاترين قيمت خواهيد داشت. كساني كه از شما تقاضا مي كنن كاراشون رو انجام بدين.

ضمن اينكه من هرگز به كسي كه براي كلاس هاي ويژه ي من بياد نمي گم بازارش خوبه. نه. برخلافش ميگم. ميگم تنها كساني مي تونن در كلاس من بيان و در شركت ساعتچي كار كنن كه عاقل نباشن!

فعلا نتيجه گيري نمي كنم مي خوام بحث شما كه موضوع مهمي هم هست ادامه داشته باشه و ديگران هم نظر بدن و شما هم باز نظر بدين.

اميدوارم بهترين تصميم رو بگيرين.

- ضمنا احتمالا موضوع همايش سوم من در رابطه با هنر 3d و درآمد خواهد بود و در همايش اول و دوم هم اشاراتي به اين قضيه داشتم به خصوص همايش اول كه موضوعش دقيقا اين بود كه كيا اصلا 3d كار بشن بهتره.

حال نذارم از تو است / وضع خرابم از تو است / ای تو که شاه نشین قصر / در پیش تو محقّر است
دلتنگیم برای توست / قصه ی هجر کتاب توست / پیش تو ای حبیب من / فصل جدایی انتهاست

1388/1/1
03-08-2009, 10:02 AM
ارسال: #4
سلام
ببخشيد اگه دير جواب محبت شما رو ميدم. گفتم در هم نشيني اعضا شرکت ميکنم که نشدSad
من که تصميم خودم گرفتم و وارد دنياي سه بعدي هم شدم و اين راه رو تا حرفه اي شدن ادامه ميدم.
من يه درخواست داشتم من تا آخر امشب چند تا از کارهايي که توي اين دوماه که کار با 3D رو شروع کردم رو تو سايت قرار ميدم از شما آقاي ساعتچي و ديگر دوستان تقاضا دارم نظرشون بگن.
و يه تقاضاي ديگه از آقاي ساعتچي اين که با ديدن اين کارها زحمت بکشن يه استعداد يابي کنن ببينن من حقير استعدادش دارم يا نه؟
الان يکي از کارهام دم دست قرار ميدم تو سايت سعي ميکنم بقيشو تا آخر امشب بفرستم.
اين تصوير با scanline رندر گرفته شده...
[تصویر: 2chqk4n.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
03-08-2009, 10:06 AM
ارسال: #5
سلام. اميدوارم صحبت هاي من براتون مفيد بوده باشه. هرچند بحث خيلي مفصل تر از اين حرفاست.

در رابطه كارها هم حتماً، فقط اون ها رو در قسمت "نقد و بررسي" بگزارين.

حال نذارم از تو است / وضع خرابم از تو است / ای تو که شاه نشین قصر / در پیش تو محقّر است
دلتنگیم برای توست / قصه ی هجر کتاب توست / پیش تو ای حبیب من / فصل جدایی انتهاست

1388/1/1
تشکر شده توسط : teimury
ارسال پاسخ 

پرش در انجمن: