لطفاً برای استفاده کامل از انجمن ها Login نموده و یا ثبت نام نمایید

عيد مبعث مبارك

ارسال پاسخ 

رتبه موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ارائه پيشنهاد براي موضوعات دومين همايش عمومي و اولين همايش تخصصي 3dsmax
10-12-2008, 05:39 PM (آخرین تغییر در این پست: 10-12-2008 05:46 PM توسط msaatchi.)
ارسال: #1
ارائه پيشنهاد براي موضوعات دومين همايش عمومي و اولين همايش تخصصي 3dsmax
مطالعه توضيحات بيشتر در رابطه با اين همايش ها

تاريخ برگزاري: آذر 87
مكان: شهرستان قم
محدوديت حضار: 30 نفر
زمان براي هر همايش: 4 ساعت (با 20 دقيقه تنفس)

لطقا پیشنهادات خود را به صورت زیر بنویسین:
  • پيشنهاد براي موضوع همايش عمومي
  • پيشنهاد براي موضوع همايش تخصصي

اولويت حضور در همایش با اهالي استان قوم و نفراتي است كه زودتر نسبت به ثبت نام اقدام نموده اند.

تمامي سوالات و پينهادات خودتون رو در همين جا عنوان كنيد.

با آرزوي ديدار شما

مرتبط: اولين همايش 3dsmax | نظرات شرکت کنندگان

حال نذارم از تو است / وضع خرابم از تو است / ای تو که شاه نشین قصر / در پیش تو محقّر است
دلتنگیم برای توست / قصه ی هجر کتاب توست / پیش تو ای حبیب من / فصل جدایی انتهاست

1388/1/1
مشاهده وبسایت کاربریافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در جواب
10-13-2008, 12:21 PM
ارسال: #2
RE: ارائه پيشنهاد براي موضوعات دومين همايش عمومي و اولين همايش تخصصي 3dsmax
امیدوارم حالتون خوب باشه
به نظر من اگر مراحل ساخت مجسمه ها رو در کار زیباتون در تئاتر اِشوِرین توضیح بدید خیلی بهتره
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
10-13-2008, 02:36 PM
ارسال: #3
سلام به همه
آقاي x_behshahr_x پيشنهاد خوبي دادند حتما مفيد خواهد بود .
من پيشنهاد خودم رو چند روز آينده بيان خواهم کرد ضمن اينکه در اين همايش شرکت مي کنم .
سپاس فراوان ازجناب ساعتچي و همه دوستان
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
12-05-2008, 12:50 PM
ارسال: #4
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت آقای ساعتچی و سایر دوستان و همکاران.

موضوع این همایش سوآلی است که همیشه و در همه جا مطرح میشه و هنوز هم پاسخ قطعی به اون داده نشده. گرچه به اعتقاد من پایه و اساس این سوآل ایراد داره و سوال خوبی نیست. با تجربه اندکی که من دارم و با کمی صرف زمان و سرچ کردن در اینترنت تابحال به این نتیجه رسیدم که شرکت های بزرگ فیلم سازی در دنیا خصوصا شرکتهای بزرگ هالیوودی برای ساخت کارتون و ایجاد جلوه های ویژه، بیشترشون از مایا استفاده می کنند و شرکت های بزرگ معماری و دکوراسیون داخلی از مکس. گرچه اونها از مکس و مایا به شکلی که ما استفاده می کنیم بهره نمی برن و با دستکاریهای برنامه نویسانشون اونها رو برای خودشون به صورت ویژه و انحصاری در میارن.

پیشنهاد: برای پاسخ به این سوال باید کار آماری انجام بشه و بررسی بشه که از کدام نرم افزار بیشتر برای کدام هدف (انیمیشن یا معماری) در دنیا استفاده شده و در کدام موارد بهترین نتیجه به دست اومده. پیشنهاد من اینه که در این مورد یک گروه تحقیق و بررسی از بین خودمون تشکیل بدیم و نتایج رو به صورت مکتوب به آقای ساعتچی ارایه کنیم تا ایشون بتونن به صورت کاملا علمی و دقیق نتیجه نهایی رو البته با ذکر دلایل محکم و مستدل اعلام کنند.

متاصفانه من چون دانشجو هستم و روی تزم کار می کنم امکان حضور در جلسه برام وجود نداره. معتقدم که در این جلسات علاوه بر فرمایشات آقای ساعتچی میتونم از تجربیات دوستان و اساتید بزرگواری که حضور دارند مثل استاد گلپایگانی استفاده کنم و از نزدیک با اونها آشنا بشم.

از آقای ساعتچی خواهش دارم اگر مقدور است امکانی فراهم کنند که افرادی مثل من بتونن به راحتی فیلم این جلسات رو خریداری کنند.

ضمنا مجددا پیشنهاد می کنم همایش یک روز کامل باشه و برای شرکت کنندگان گواهی شرکت معتبر صادر بشه . همایش جنبه رسمی تری به خودش بگیره و در لیست همایشهای ملی ثبت بشه تا در آینده ای نچندان دور بتونیم جشنواره های بین المللی رو با همکاری هم و برنامه ریزی و تقسیم کار صحیح ترتیب بدیم و اعتبار بیشتری برای هنر انیمیشن و معماری میهن عزیزمون ایران به ارمغان بیاریم. و این حاصل نخواهد شد جز در سایه سعی، تلاش، وحدت ،برنامه ریزی و مدیریت مناسب.

از آقای ساعتچی به دلیل کوشش فراوان و از خود گذشتگی که در این راه از خودشون نشون میدن و بنیانگذار اینگونه جنبشها هستند کمال تقدیر و تشکر را دارم.

با آرزوی توفیق و سلامتی برای همه دوستان.

S. H. Ali Layegh kh
تشکر شده توسط : msaatchi
12-05-2008, 07:17 PM (آخرین تغییر در این پست: 12-05-2008 07:25 PM توسط msaatchi.)
ارسال: #5
سلام به شما دوست عزیز از مشهد،

(12-05-2008 12:50 PM)Ali Layegh نوشته شده:  ... برای پاسخ به این سوال باید کار آماری انجام بشه و بررسی بشه که از کدام نرم افزار بیشتر برای کدام هدف (انیمیشن یا معماری) در دنیا استفاده شده و در کدام موارد بهترین نتیجه به دست اومده. پیشنهاد من اینه که در این مورد یک گروه تحقیق و بررسی از بین خودمون تشکیل بدیم و نتایج رو به صورت مکتوب به آقای ساعتچی ارایه کنیم تا ایشون بتونن به صورت کاملا علمی و دقیق نتیجه نهایی رو البته با ذکر دلایل محکم و مستدل اعلام کنند....

از نظر من این سوال ارزش آمارگیری نداره و در این همایش به این موضوع اشاره خواهم کرد. اما اگر چنین تمایل و مساعدتی وجود داره، موارد بسیاری رو می تونم جهت کار تحقیقی مطرح کنم. این رو به عهده شما می سپارم. بگین چیا لازم دارین تا در اختیار بگذارم.

(12-05-2008 12:50 PM)Ali Layegh نوشته شده:  از آقای ساعتچی خواهش دارم اگر مقدور است امکانی فراهم کنند که افرادی مثل من بتونن به راحتی فیلم این جلسات رو خریداری کنند.

یه اکیپ کامل با امکانات تصویر برداری پبشرفته برای تهیه فیلم از این همایش تدارک داده شده و به زبان فارسی و انگلیسی به فروش گذاشته خواهد شد و در ایران و خارج از ایران به فروش گذاشته خواهد شد.

(12-05-2008 12:50 PM)Ali Layegh نوشته شده:  ضمنا مجددا پیشنهاد می کنم همایش یک روز کامل باشه و برای شرکت کنندگان گواهی شرکت معتبر صادر بشه . همایش جنبه رسمی تری به خودش بگیره و در لیست همایشهای ملی ثبت بشه تا در آینده ای نچندان دور بتونیم جشنواره های بین المللی رو با همکاری هم و برنامه ریزی و تقسیم کار صحیح ترتیب بدیم و اعتبار بیشتری برای هنر انیمیشن و معماری میهن عزیزمون ایران به ارمغان بیاریم. و این حاصل نخواهد شد جز در سایه سعی، تلاش، وحدت ،برنامه ریزی و مدیریت مناسب.

امیدوارم اما در حال حاضر متاسفانه مانع تراشی ها و کم لطفی های زیادی به من به خصوص در این زمینه شده! شما خودتون می تونین بررسی کنین چندتا سایت خبر این همایش رو منتشر کردن؟!
ولی من سعی خودم رو خواهم کرد.

(12-05-2008 12:50 PM)Ali Layegh نوشته شده:  از آقای ساعتچی به دلیل کوشش فراوان و از خود گذشتگی که در این راه از خودشون نشون میدن و بنیانگذار اینگونه جنبشها هستند کمال تقدیر و تشکر را دارم.

واقعا ممنون، اما خواهشم اینه که من و کارم رو بزرگ نکنین. من به عنوان یه نیمه حرفه ای می خوام وظیفم رو در قبال کشورم ادا کنم. با عناوینش کاری ندارم، همین که بتونم به یه نفر کمکی کرده باشم برام کافیه. باز هم از مهربانی شما ممنون.

حال نذارم از تو است / وضع خرابم از تو است / ای تو که شاه نشین قصر / در پیش تو محقّر است

1388/1/1
12-05-2008, 07:22 PM
ارسال: #6
ضمنا در این همایش یادبودی تقدیمه حضار میشه و دو سایت اطلاع رسانی سمینارهای کشور، خبر این سمینار رو منتشر کردن که در سایتم بهش اشاره کردم.

1388/1/1
12-09-2008, 04:07 PM
ارسال: #7
سلام. از توجه و دقت شما متشکرم.

(12-05-2008 07:17 PM)msaatchi نوشته شده:  از نظر من این سوال ارزش آمارگیری نداره و در این همایش به این موضوع اشاره خواهم کرد. اما اگر چنین تمایل و مساعدتی وجود داره، موارد بسیاری رو می تونم جهت کار تحقیقی مطرح کنم. این رو به عهده شما می سپارم. بگین چیا لازم دارین تا در اختیار بگذارم.

من آمادگی خودم رو جهت انجام کارهای تحقیقی اعلام می کنم. لطفا مواردی رو که جهت انجام کار تحقیقی در نظر دارید در انجمن مطرح کنید و یک فراخوان برای اعلام همکاری از سوی دیگر دوستان که عضو می باشند منتشر کنید تا کسانی که می توانند و علاقه مند هستند اعلام آمادگی کنند. بعد از شناسایی افراد تقسیم کار انجام داده و وظایف هرکدام را تعیین کنید. مهمترین چیزی که مورد نیاز هست یک عدد کامپیوتر شخصی و اکانت اتصال به اینترنت می باشد که در دسترس همه ما هست. اما لطفا منابع تحقیقاتی اعم از سایت های معتبری که می توان به آنها مراجعه نمود را معرفی کنید تا مورد جستجو و بررسی قرار بگیرند.

(12-05-2008 07:17 PM)msaatchi نوشته شده:  یه اکیپ کامل با امکانات تصویر برداری پبشرفته برای تهیه فیلم از این همایش تدارک داده شده و به زبان فارسی و انگلیسی به فروش گذاشته خواهد شد و در ایران و خارج از ایران به فروش گذاشته خواهد شد.

متشکرم.

(12-05-2008 07:17 PM)msaatchi نوشته شده:  امیدوارم اما در حال حاضر متاسفانه مانع تراشی ها و کم لطفی های زیادی به من به خصوص در این زمینه شده! شما خودتون می تونین بررسی کنین چندتا سایت خبر این همایش رو منتشر کردن؟!
ولی من سعی خودم رو خواهم کرد.

برای شما آرزوی موفقت می کنم و هر کمکی که از من ساخته باشد دریغ نخواهم کرد.

S. H. Ali Layegh kh
ارسال پاسخ