| شبیه سازی ساختمان تئاتر شهر اِشوِرین آلمان |
| 07-25-2008, 04:20 PM (آخرین تغییر در این پست: 07-25-2008 04:42 PM توسط msaatchi.) ارسال: #1 | |||
| |||
| شبیه سازی ساختمان تئاتر شهر اِشوِرین آلمان سلام، اکثر شما در مورد این پروژه مطلع هستین. به هر شکل اینجا جایی هست که می تونین در موردش مطلب بگین. وب سایت پروژه: http://SchwerinTheater.msaatchi.com حال نذارم از تو است / وضع خرابم از تو است / ای تو که شاه نشین قصر / در پیش تو محقّر است دلتنگیم برای توست / قصه ی هجر کتاب توست / پیش تو ای حبیب من / فصل جدایی انتهاست 1388/1/1 | |||
| 06-05-2010, 01:26 PM ارسال: #2 | |||
| |||
| RE: شبیه سازی ساختمان تئاتر شهر اِشوِرین آلمان این پروژه واقعا معرف کار شماست و من هر وقت که آن را می بینم بدون اغراق عرض کنم حداقل یک ربع برای تماشای مجدد این کار وقت می گذارم و لذت می برم هر چه دنبال اشکال می گردم کمتر پیدا می کنم و لذت بیشتری می برم انتخاب شما جز ده نفر شبیه ساز جهان گوارا باشد و انشاءالله که ادامه دار باشد و در همین حد متوقف نگردد (امین) کار مضاعف تلاش مضاعف | |||
| 06-06-2010, 04:39 AM ارسال: #3 | |||
| |||
| RE: شبیه سازی ساختمان تئاتر شهر اِشوِرین آلمان ای کاش می تونستم همت کنم و تکمیلش می کردم... به خاطر تعریفتون متشکر حال نذارم از تو است / وضع خرابم از تو است / ای تو که شاه نشین قصر / در پیش تو محقّر است دلتنگیم برای توست / قصه ی هجر کتاب توست / پیش تو ای حبیب من / فصل جدایی انتهاست 1388/1/1 | |||
| 06-06-2010, 10:37 AM ارسال: #4 | |||
| |||
| RE: شبیه سازی ساختمان تئاتر شهر اِشوِرین آلمان من واقعا از ته دل گفتم و هدفم تعریف خالی نبود موفق باشید کار مضاعف تلاش مضاعف | |||
| |
| موضوعات مشابه ... | |||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| شبیه سازی ساختمان کلیسای جامع میلان (ایتالیا) | msaatchi | 30 | 2,157 | 06-06-2010 10:38 AM آخرین ارسال: teimury | |
جست و جو
فهرست کاربران
تقویم
راهنمایی

تشکر شده توسط :
کار مضاعف تلاش مضاعف