| سوال درباره کاراکتر انیمیشن |
| 10-27-2009, 03:00 PM ارسال: #1 | |||
| |||
| سوال درباره کاراکتر انیمیشن سلام سوالم از این قراره که سر کاراکترو با استفاده از تکنیک morph انیمیت کردم ،حالا چطور باید سر روبه بدن چسبوند که morph از بین نره ؟ در واقع زمانی که از سیستم biped هم استفاده میکنم تموم متحرک سازی های morph از بین میره . راه حل چی هست ؟ اگر سرو بدن جدا باشن از biped نمیشه خوب استفاده کرد ، چون حرکات سر انتقال پیدا نمیکنن میخوام در واقع سر به بدن کامل چسبیده باشه ، اگر از لینک استفاده بشه بین سر و بدن کاملا مشخص خواهد بود که جدا هستن . البته میشه این مشکلو با تکسچرینگ مناسب تا حددی حل کرد ولی ایده آل نمیشه | |||
| 10-29-2009, 05:16 PM ارسال: #2 | |||
| |||
RE: سوال درباره کاراکتر انیمیشن | |||
| 10-29-2009, 05:41 PM ارسال: #3 | |||
| |||
| RE: سوال درباره کاراکتر انیمیشن تقريبا دوسالي ميشه كه كاراكتر انيميت نكردم. تا جايي كه يادم مياد من با link مشكل نداشتم زماني كه مي خواستم با biped كار كنم. بعدش كه ديگه معمولا با bones كار مي كردم كه خيلي دوست داشتم مخصوصا اسكريپت نويسيش رو. اين روزها حتي پنجره ي مكس رو باز نمي كنم. اگر ميشد حتما نمونه اي رو بررسي ميكردم. آقاي تيموري بايد بتونن راهنماي خوبي باشن. پيشنهاد مي كنم بهشون پيام خصوصي بزنين. حال نذارم از تو است / وضع خرابم از تو است / ای تو که شاه نشین قصر / در پیش تو محقّر است دلتنگیم برای توست / قصه ی هجر کتاب توست / پیش تو ای حبیب من / فصل جدایی انتهاست 1388/1/1 | |||
| 11-08-2009, 01:13 PM (آخرین تغییر در این پست: 11-08-2009 02:03 PM توسط teimury.) ارسال: #4 | |||
| |||
| RE: سوال درباره کاراکتر انیمیشن سلام به بچه های ناز و گل انجمن و استادان گلم و استاد بسیار مهربانم استاد ساعتچی عزیز سلام سید گلم اگه اجازه بدی من قبلا با این مشکل دست وپنجه نرم کردم و این مشکل رو حل کردم شما باید بالای Morpher یک Edit Poly بذارید و بعد در ان Edit Poly سر را به بدن Attch کنید و بعد از آن قسمت های که لازم است به هم چسبیده شود را به هم دیگر Bridge کنید سر و بدن به هم دیگر کاملا می چسبد و حالات Morpher شما هم به هم نخواهد ریخت موفق باشید انشاء الله موفق باشید کار مضاعف تلاش مضاعف | |||
| 11-08-2009, 01:53 PM ارسال: #5 | |||
| |||
| RE: سوال درباره کاراکتر انیمیشن فکر کنم مهراز الان در خدمت باشه یا در خدمت به رحمت خدا رفته باشه. آقای تیموری، از بس فعالیتتون کم دشه، کار توی انجمن ها رو فراموش کردین. شما باید یه تاپیک جدا واسه کارتون بزنین! حال نذارم از تو است / وضع خرابم از تو است / ای تو که شاه نشین قصر / در پیش تو محقّر است دلتنگیم برای توست / قصه ی هجر کتاب توست / پیش تو ای حبیب من / فصل جدایی انتهاست 1388/1/1 | |||
| 11-08-2009, 02:05 PM ارسال: #6 | |||
| |||
| RE: سوال درباره کاراکتر انیمیشن سلام استاد گرانمایه من الان این مشکل رو حل کردم و شرمنده شما و دوستان هستم و مشکل سید رو کامل توضیح دادم سید هم انشاءالله به سلامتی از خدمت برگردن دوست دار شما و عضو بیمقدار و غیر رسمی انجمن (که همینش هم کلی برای من افتخاره هر جا که می رم می گم از بر و بچه های استاد ساعتچی هستم) تیموری کار مضاعف تلاش مضاعف | |||
| 11-08-2009, 02:12 PM ارسال: #7 | |||
| |||
| RE: سوال درباره کاراکتر انیمیشن اینطور که پیش بره فردا من باید دوره بگیرم و هر جا برم میگم من با استاد تیموری و دوستاشون دست دادما. چرا شما توی انیماتورهای ایران وبلاگتون رو راه نمیندازین؟ خیلی موثره در پیشرفتتون. شما و بقیه دوستان. حال نذارم از تو است / وضع خرابم از تو است / ای تو که شاه نشین قصر / در پیش تو محقّر است دلتنگیم برای توست / قصه ی هجر کتاب توست / پیش تو ای حبیب من / فصل جدایی انتهاست 1388/1/1 | |||
| 11-10-2009, 05:24 PM ارسال: #8 | |||
| |||
| RE: سوال درباره کاراکتر انیمیشن استاد عزیز خواهش می کنم چوب کاری نفرمایید ما هر چه که داریم از صدقه سری شما و دوستان خوب انجمن داریم کار مضاعف تلاش مضاعف | |||
| 11-10-2009, 07:29 PM ارسال: #9 | |||
| |||
| RE: سوال درباره کاراکتر انیمیشن من خودم واجبالصدقم حال نذارم از تو است / وضع خرابم از تو است / ای تو که شاه نشین قصر / در پیش تو محقّر است دلتنگیم برای توست / قصه ی هجر کتاب توست / پیش تو ای حبیب من / فصل جدایی انتهاست 1388/1/1 | |||
| 11-11-2009, 01:34 PM ارسال: #10 | |||
| |||
| RE: سوال درباره کاراکتر انیمیشن شما کار تون درسته و دستو دل بازید کار مضاعف تلاش مضاعف | |||
| |
| موضوعات مشابه ... | |||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| سوال تکراری!!! | mohammadmax | 1 | 344 | 08-26-2008 07:53 AM آخرین ارسال: msaatchi | |
| سوال | mohammadmax | 1 | 283 | 08-05-2008 06:52 AM آخرین ارسال: msaatchi | |
جست و جو
فهرست کاربران
تقویم
راهنمایی

![[تصویر: 2lbmc6t.jpg]](http://i39.tinypic.com/2lbmc6t.jpg)
![[تصویر: Mehraz-weblog.jpg]](http://mehrazz.persiangig.com/image/Mehraz-weblog.jpg)

تشکر شده توسط :
کار مضاعف تلاش مضاعف