| نظرات شركت كنندگان در خصوص همايش 11 ارديبهشت 88 - قم |
| 05-06-2009, 07:27 AM ارسال: #1 | |||
| |||
| نظرات شركت كنندگان در خصوص همايش 11 ارديبهشت 88 - قم سلام. دوستاني كه در همايش يا گردهمايي 11 ارديبهشت 88 شركت كردن مي تونن نظرات و پيشنهاداتشون رو در اينجا ارسال كنن. حال نذارم از تو است / وضع خرابم از تو است / ای تو که شاه نشین قصر / در پیش تو محقّر است دلتنگیم برای توست / قصه ی هجر کتاب توست / پیش تو ای حبیب من / فصل جدایی انتهاست 1388/1/1 | |||
| 05-06-2009, 07:33 AM ارسال: #2 | |||
| |||
| RE: نظرات شركت كنندگان در خصوص همايش 11 ارديبهشت 88 - قم هميشه نظرات مثبت نيست و قرار نيست همه به يك اندازه از يك چيز يا شخص خوششون بياد. فيلمي رو در اينجا قرار دادم از دو نفري كه نظر چندان مساعدي نداشتن و در حين صحبت هام مدام خنده ميكردن! شايد به اين مي خنديدن كه يكي اومده بيش از يك ميليون تومن در اين اوضاع بد اقتصادي داده و حدود يك ماه براي برگزاري وقت گذاشته واسه ما! نظر شما چيه؟ حال نذارم از تو است / وضع خرابم از تو است / ای تو که شاه نشین قصر / در پیش تو محقّر است دلتنگیم برای توست / قصه ی هجر کتاب توست / پیش تو ای حبیب من / فصل جدایی انتهاست 1388/1/1 | |||
| 05-06-2009, 08:37 AM (آخرین تغییر در این پست: 05-06-2009 08:38 AM توسط maxmen.) ارسال: #3 | |||
| |||
| RE: نظرات شركت كنندگان در خصوص همايش 11 ارديبهشت 88 - قم عجب من که چیزی نفهمیدم ولی فیلم جالبی بود. نوشابه که دست اون مو بلنده دیدم فکر کردم میکروفونه خودشم گزارشگره. | |||
| 05-06-2009, 09:00 AM (آخرین تغییر در این پست: 05-06-2009 09:04 AM توسط نازلی.) ارسال: #4 | |||
| |||
| RE: نظرات شركت كنندگان در خصوص همايش 11 ارديبهشت 88 - قم سلام متاسفانه من نتونستم توی همایش شرکت کنم و نمیتونم در این زمینه نظری بدم اما در مورد این فیلم من هم کمی گیج شدم ! آدم ها متفاوت هستن و برداشت های متفاوتی میتونند داشته باشن از یک موضوع ، من و شمای نوعی شاید هیچ وقت برداشت یکسان از یک قضیه نداشته باشیم که این کاملا طبیعی هست اما چیزی که بیشتر باعث برداشت های متفاوت آدم ها میشه شناخت و اطلاعات متفاوت اون افراد هست. من و بچه های انجمن هرکدوم بنا به شناختی که از شما داریم این موضوع رو بررسی میکنیم و میتونم با اطمینان بگم که حتی بین ما اعضای رسمی که کم و بیش بیشتر از همین آقایون ( توی فیلم ) شما رو میشناسیم باز هم اختلاف نظر و برداشت های متفاوت وجود داره . و من ، به عنوان کسی که تا حدودی شناخت دارم میتونم بگم که شما هم توی این برداشت های غلط ( این رو من تشخیص میدم غلط هست بنا به شناخت خودم از شما ) نقش خیلی مهمی داشتین . گاهی وقت ها لازم ه که روباز بازی کنین و بذارین یه عده از شما بیشتر بدونند . صرفا نه بخاطر اینکه تحسین بشین بخاطر اینکه حداقل یه سری از آدم ها ناخواسته دچار گناه نشن ! برای من این موضوع خیلی مهم ه و جالب هست اگر بدونین سر این قضیه تا به حال خیلی مشکلات برام پیش اومده ، وقتی من شخصی رو می شناختم و انوقت دیگران برداشت های اشتباهشون از اون شخص رو به گوش من میرسوندن ... واقعا به هم میریختم ، نه بخاطر اون شخصی که در موردش اشتباه برداشت شده چون اون چیزی رو از دست نداده بلکه به خاطر اون کسی که با برداشت و حرفهای اشتباهش دچار گناه شده...گاهی حتی خودم رو مقصر این قضیه میدونستم ! هرچند من چیکار میتونستم بکنم ، مگه میشه من شناختم رو به کسی هدیه بدم ؟؟! ...اگرچه هربار گوشزد کردنم باعث شد که همه عواقب بد این قضیه متوجه خودم بشه ...فقط به واسطه اینکه من خواستم از مرتکب شدن به گناه کسی جلوگیری کنم ، همین ! توی فیلم یکی از آقایون جمله جالبی میگه " خب آقای ساعتچی این همه پول دارن یه کم هم به ما بدن " ... حرفم رو بارها شنیدین و در جوابم گفتین " اشکال نداره ، عشق است " و من میدونم اینبار هم همین رو میگین ! عشق رو جایی جستجو کنین که آدم هاش عشق رو لمس میکنند ... ![]() | |||
تشکر شده توسط : | maxmen |
| 05-06-2009, 11:41 AM ارسال: #5 | |||
| |||
| RE: نظرات شركت كنندگان در خصوص همايش 11 ارديبهشت 88 - قم قرار دادن این فیلم در انجمن، مثل همون ایمیلی که در سایت قرار دادید رو اشتباه میدونم (این نظر کاملا شخصیه) ، من اگر به جای شما بودم با این کار فکر میکردم پرستیژ کاریم رو پائین آوردم . حرف این آقایون یه چیز کاملا طبیعی بود و من بازم اگر به جای شما بودم اصلا اعتنا نمیکردم یا لااقل وانمود میکردم که وقتشو ندارم | |||
| 05-06-2009, 07:46 PM ارسال: #6 | |||
| |||
| RE: نظرات شركت كنندگان در خصوص همايش 11 ارديبهشت 88 - قم براي دادن توضيحات خودم، منتظر هستم دوستاني كه حضور داشتن هم نظر خودشون رو بدن اما در خصوص مطلب آقاي مهراز لازم بود نكته اي رو در پاسخ بگم. اگر اين فيلم و يا اون ايميل رو گذاشتم به اين معنا نيست كه من رو آذار ميده. من ديگه در زمينه كاريس خودم اون هم به صورت حرفه اي اندك تجربه اي دارم. اولين چيزايي هم كه در ايران يك شخص حرفه اي (حرفه اي نه به معناي سطح كاري) تجربه مي كنه اينه كه بسيار مورد توهين و تمسخر و كم لطفي قرار مي گيره. به خصوص اينكه شخصي بخواد كارهاي متفاوتي انجام بده. من ايميل ها و اتفاقات فراواني برام پيش مياد از اين دست كه ديگه تقريباً عادي شده. قرار دادن اين فيلم هم براي اثبات مطلبم خدمت دوستان قمي بود. من در اونجا نبودم كه به حرفاشون اصلا بخوام گوش كنم و زحمت دوستان فيلمبردار شركتم بود كه امروز ديدم. فازغ از لحن صحبت، نظرات اون ها و نويسندگان ايميل هاي نقد هم محترمه. گاها اون ها رو به صورت عمومي مطرح مي كنم تا نظر ديگران رو هم بدونم كه بتونم بهتر تصميم بگيرم. من به حرفاي هر شخصي به اندازه ي شخصيتش اهميت ميدم. براي تشخيص ميزان شخصيتشون هم در ابتداي آشنايي بهشون به اندازه كافي فرصت ميدم. من از ريشه بي پرستيم . شانيتي ندارم كه بخواد بالا و پايين بشه. ممنون مهراز به خاطر حساسيتتون. منتظرم كارتون سبك بشه و باز در انجمن فعاليت بيشتري داشته باشين. حال نذارم از تو است / وضع خرابم از تو است / ای تو که شاه نشین قصر / در پیش تو محقّر است دلتنگیم برای توست / قصه ی هجر کتاب توست / پیش تو ای حبیب من / فصل جدایی انتهاست 1388/1/1 | |||
| 05-07-2009, 10:50 AM ارسال: #7 | |||
| |||
| RE: نظرات شركت كنندگان در خصوص همايش 11 ارديبهشت 88 - قم بعضي وقتها بعضي ها اخلاق به خصوصي دارن حالا مثبت يا منفيش رو كار ندارم اما اينو مي دونم كه اين ما هستيم كه رفتار ديگران رو ارزش دهي مي كنيم و من فكر مي كنم آقاي ساعتچي با گذاشتن اين فيلم قصد داشتن كه ما يه تحليلي از فضاي كاري توي ايران داشته باشيم . بنظرم گذاشتن اين فيلم براي ما خوبه ! خوشا عشق و خوشا عهدِ خوش عشق / خوشا آغاز سوز آتش عشق | |||
تشکر شده توسط : | msaatchi |
| 09-27-2009, 05:18 PM ارسال: #8 | |||
| |||
| RE: نظرات شركت كنندگان در خصوص همايش 11 ارديبهشت 88 - قم سري اول از تصاوير اين همايش رو در سايت قرار دادم. ميتونين از آدرس زير ببينين: http://www.msaatchi.com/news/?newsid=281&lang=fa حال نذارم از تو است / وضع خرابم از تو است / ای تو که شاه نشین قصر / در پیش تو محقّر است دلتنگیم برای توست / قصه ی هجر کتاب توست / پیش تو ای حبیب من / فصل جدایی انتهاست 1388/1/1 | |||
| |
| موضوعات مشابه ... | |||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ارائه پيشنهاد براي موضوعات دومين همايش عمومي و اولين همايش تخصصي 3dsmax | msaatchi | 6 | 482 | 12-09-2008 04:07 PM آخرین ارسال: Ali Layegh | |
جست و جو
فهرست کاربران
تقویم
راهنمایی

تشکر شده توسط :
![[تصویر: flower2.jpg]](http://nazlii.persiangig.com/image/all/flower2.jpg)
![[تصویر: 2lbmc6t.jpg]](http://i39.tinypic.com/2lbmc6t.jpg)
![[تصویر: Mehraz-weblog.jpg]](http://mehrazz.persiangig.com/image/Mehraz-weblog.jpg)