لطفاً برای استفاده کامل از انجمن ها Login نموده و یا ثبت نام نمایید

عيد مبعث مبارك

ارسال پاسخ 

رتبه موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آموزش مقدماتي 3dsmax - پاييز 88 - تهران
08-25-2009, 09:18 AM
ارسال: #1
آموزش مقدماتي 3dsmax - پاييز 88 - تهران
سلام. همونطور كه در سايتم عنوان كردم قراره كلاس هاي آموزش 3dsmax با قيمت 450 هزار تومني رو توي تهران برگزار كنم. جهت كسب اطلاعات بيشتر مي تونين به آدرس طيز مراجعه كنيد:

http://www.msaatchi.com/class/?classid=6&lang=fa

اگر سوالي هم داشتين مي تونين در اينجا مطرح كنين.

حال نذارم از تو است / وضع خرابم از تو است / ای تو که شاه نشین قصر / در پیش تو محقّر است
دلتنگیم برای توست / قصه ی هجر کتاب توست / پیش تو ای حبیب من / فصل جدایی انتهاست

1388/1/1
مشاهده وبسایت کاربریافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در جواب
08-27-2009, 10:35 AM
ارسال: #2
RE: آموزش مقدماتي 3dsmax - پاييز 88 - تهران
خوشحالم می بینم که اینطوری از این کلاس ها استقبال شده. حداقل نفرات برابر 8 نفر و حداکثر برابر 14 نفر خواهد بود. بنابراین اگر می خواین که امکان حضور در این کلاس ها رو داشته باشین، لازمه سریع نسبت به ثبت نام اقدام کنین.

مکان هم تعیین شده. آدرس دقیق به زودی اعلام میشه اما حدود محل در خیابان مطهری، کوی نور هست.

حال نذارم از تو است / وضع خرابم از تو است / ای تو که شاه نشین قصر / در پیش تو محقّر است

1388/1/1
08-27-2009, 01:21 PM
ارسال: #3
دوستان نیمه حرفه ای و حرفه ای در رابطه با این کلاس ها سوال می کنن که آیا در این کلاس ها شرکت کنن و یا منتظر کلاس های پیشرفته باشن؟

جواب من به این دوستان اینه که اگر کاملا به موارد پایه ای 3dsmax و اصول اون ها آشنایی و تخصص دارن نه نسازی نیست ولی اگر غیر از اینه حتماً لازمه که در این کلاس شرکت کنن. توجه داشته باشین که در این کلاس ها سبک خودم رو آموزش خواهم داد بنابر این بهتره که از دوره مقدماتی با اصول پایه ای و مهم آشنا بشین.
توجه داشته باشین این کلاس چندان هم مقدماتی نیست و لحظات خوبی رو با هم خواهیم گذروند.

1388/1/1
08-29-2009, 07:37 PM (آخرین تغییر در این پست: 08-29-2009 07:40 PM توسط msaatchi.)
ارسال: #4
اين مطلب رو در اينجا منتشر كردم. براي مشاهده بهتر به لينك زير مراجعه كنين:
http://www.msaatchi.com/news/?newsid=277&lang=fa

در رابطه با كلاس آموزش مقدماتي مكس اين روزها صحبت زياده و دوستان مرتب سوالاي خودشون رو مطرح مي كنن. من سعي مي كنم هر روز به چندتا از اون ها پاسخ بدم.

نحوه ي ثبت نام كلاس تهران

در حال حاضر فقط به صورت آنلاين هست. شما پيش پرداخت رو واريز مي كنين و اطلاعات اوليه مشخثات خودتون و شماره تماس رو از طريق صفحه ي تماس سايت برام مي فرستين تا اسمتون رزرو بشه.

تا دو سه روز آينده ثبت نام به صورت حضوري و در محل برگزاري كلاس در تهران هم امكان پذير خواهد بود.

نحوه ي ثبت نام در كلاس يزد

تنها با مراجعه به دفتر شركت ساعتچي واقع در باغ ملي، خيابان مطهري، نرسيده به پارك فناوري اقبال، انتهاي كوچه سرساز تنها و تنها با هماهنگي و گرفتن وقت امكان پذير خواهد بود.

بعضي نكات

شما بعد از اين كلاس ها قادر خواهيد بود فعاليت اقتصادي داشته باشين و كسب درآمد كنين. گواهي مبني بر گذروندن اين دوره در كلاس نيمه خصوصي من هم به كسايي كه در آزمون نهايي حداقل نمره رو كسب كنن داده ميشه.

- در برنامه ي اجرايي كلاس اردوهاي علمي هست و دوره تنها در كلاس نمي گذره.

- شما مي تونين از طريق انجمن هاي سايتم در زمان هاي معين رفع اشكال كرده و با همكلاسي هاتون مشاركت داشته باشين.

- هنرجوهاي مستعد براي ادامه دوره تخفيف خواهند گرفت.

- آخرين مهلت ثبت نام 31 شهريور ماه 1388 خواهد بود.

لطفاً سوالاتتون رو تنها از طريق فرم تماس ارسال كنين. من در همين جا و در انجمن هاي سايتم پاسخ رو خواهم داد تا پاسخ سوال مشابه ديگر علاقمندان هم باشه.

به اميد ديدار و التماس دعا

1388/1/1
08-31-2009, 07:41 PM
ارسال: #5
مسئول محل برگزاري اين كلاس كه قرار بود در مهرماه امسال در تهران برگزار بشه، امروز به من ايكيل زدن و گفتن به خاطر مشكلي امكان برپايي كلاس رو ندارن.

از نيت هام براي برگزاري اين كلاس با اين قيمت اين بوده كه دوستاني كه علاقمند حضور در كلاس هاي من بودن اما امكان مالي كافي نداشتن بتونن شركت كنن. من مي تونستم تا حد امكان شهريه رو كم بگيرم. كه البته با استقبال خوبي هم روبرو شد. اما متاسفانه از اونجايي كه خودم در تهران نيستم و با هيچ آموزشگاهي همكاري ندارم پيدا كردن محل برگزاري كاريست كه از حوصله و و قت من خارجه. البته دوستاني ديگري جهت برگزاري كلاس در محلشون پيشنهاد كرده بودن كه به دلايلي امكان ارجاع بهشون ديگه نيست.

بنابراين متاسفانه بايد بگم تقريباً احتمال برگزاري ايم كلاس، منتفي بشه كه در اين صورت دوستاني كه ثبت نام كردن كل مبلغشون مسترد ميشه. اما اگر تعداد ثبت نام كننده هاي قزعي بيشتر از 14 نفر بشه اين كلاس رو به هر شكل ممكن در تهران برگزار خواهم كرد.

بنابراين شما همچنان مي تونين نسبت به ثبت نام اقدام كنين و اگر خيلي راغب به برگزاري باشين مي تونين به دوستانتون كه علاقمند هستن اطلاع بدين تا اون ها هم شركت كنن.

1388/1/1
09-15-2009, 11:20 AM (آخرین تغییر در این پست: 09-16-2009 08:29 AM توسط msaatchi.)
ارسال: #6
چند نكته:

1- در رابطه با مكان كلاس تصميمي گرفتم كه اگر عملي بشه به صورت مرتب كلاس هاي تهران و به صورت عمومي و تخصصي و فوق تخصصي (اشاره به آموزش ويژه براي پلاگين ها و موتورهاي رندري هست كه من بهشون تسلط دارم) برگزار خواهد شد و از طرفي فارغ التحصيلان كلاس در صورت فراهم بودن امكانات و جاي خالي، مي تونن در خود تهران استخدام بشن.

2- حضور در جلسه ي اول كلاس پاييز رايگان خواهد بود. فقط لازمه قبلش هماهنگي هاي لازم صورت بگيره. پس از برگزاري جلسه اول كساني هم كه ثبت نام كردن مي تونن انصراف بدن و كل مبلغشون رو پس بگيرن.

3- زمان و نحوه ي برگزاري كلاس تا قطعي شدن مكان برگزاري داراي تغييراتي خواهد بود.

4- با توجه به طرح جديد، در حال حاضر حداكثر تعداد قابل پذيرش در هر دوره (احتمالاً) تنها 6 نفر خواهند بود كه اين تعداد ممكنه كمتر يا بيشتر بشه. بنابراين براي داشتن اولويت جهت حضور لازمه سريعاً نسبت به پيش ثبت نام اقدام كنيد.

5- من با هيچ آموزشگاهي همكاري ندارم. مجتمع فني تهران در تبليغ كلاس هاش از كارهاي من بدون اجازه استفاده كرده. اين به معني تدريس من در اونجا نيست. (نمونه اي از اين ها)

جهت مطالعه اطلاعات كامل و نحوه ي ثبت نام به لينك زير مراجعه كنيد:

http://www.msaatchi.com/class/?classid=6&lang=fa

اكر سوالي هم داشتين از قسمت نظرات همون صفحه ي كلاس ارسال كنين. پاسخ هاتون درهمون قسمت نظرات داده خواهد شد.

1388/1/1
12-07-2009, 11:13 AM
ارسال: #7
سلام خدمت آقای ساعتچی
میخواستم از شما خواهش کنم که اگر امکانش هست در تهران کلاس 3d بزارین راستش هرچی فکر میکنم میبینم دلم نمیخواد 3d رو غیر از شما از کس دیگه ای یاد بگیرم باور کنین اگر مشکل اقامتی نداشتم حتماً برای یاد گیری به یزد میامدم ولی... ای کاش میشد شما یک فکری هم به حال افرادی مثل من میکردین
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
12-07-2009, 03:16 PM
ارسال: #8
(12-07-2009 11:13 AM)chalipa نوشته شده:  سلام خدمت آقای ساعتچی
میخواستم از شما خواهش کنم که اگر امکانش هست در تهران کلاس 3d بزارین راستش هرچی فکر میکنم میبینم دلم نمیخواد 3d رو غیر از شما از کس دیگه ای یاد بگیرم باور کنین اگر مشکل اقامتی نداشتم حتماً برای یاد گیری به یزد میامدم ولی... ای کاش میشد شما یک فکری هم به حال افرادی مثل من میکردین

سلام.
تدریس برای من با توجه به مشغله ها و زحمتی که داره برام کار خیلی سختیه. اما با همه ی این وجود باز حاضر شدم سختی آمد و رفت ها رو قبول کنم و زحمت های محیا کردن فضای تدریس. حاضر شدم با کمترین قیمت ممکن کلاس ها رو برگزار کنم اما معمولا به حد نصاب که 6 تا 8 نفر بوده نرسیده! جالبه که خیلی بیشتر از این تعداد به محض اطلاع عنوان می کنن که میان اما هیچکدوم مقدمات ثبت نام رو حتی انجام نمیدن...
شاید هم من چیزی برای ندریس ندارم و قطعا از من بهترها هستن. برای من فراهم کردن فضای تدریس خارج از یزد بسیار مشکله.

با همه ی این حرفا. باز هم باشه. برای دوره ی زمستان 88 کلاس هایی رو تنظیم می کنم. اگر به حد نصاب رسید در خدمت خواهم بود. از حالا به شما خواهم گفت به حد نصاب نخواهد رسید. چون در ایران کار به مدرس ندارن و ظاهر ساختمانه که براشون مهم تره....
اگر به حدنصاب نرسید می تونین توی کلاس های خصوصی شرکت کنین که فعلا متاسفانه تنها در یزد هست و باید بیاین.

موفق باشین،

1388/1/1
12-07-2009, 03:42 PM
ارسال: #9
http://www.msaatchi.com/news/?newsid=296&lang=fa

1388/1/1
ارسال پاسخ 

پرش در انجمن: