| تعیین اندازه واقعی |
| 08-05-2009, 06:10 PM ارسال: #1 | |||
| |||
| تعیین اندازه واقعی با سلام خدمت آقای ساعتچی و دوستان من با وجود اینکه سالهاس که با مکس کار می کنم یک مشکل پیدا کرده ام قبل از شروع با برنامه با وجوداینکه واحد اندازه گیری را تعیین می کنم که با امید جلوه نمایی واقعی باشد با کمال تعجب می بینم اندازه ایی که مثلا به یک ستون 7 متری داداه ام بعد از رندر شدن اطلا همان اندازه را جلوه نمایی نمی کند . تکسچر هم می دهم زاویه دوربین را نیز تعیین می کنم دیگر نمیدانم چه کنم. آقای ساعتچی لطفا منو راهنمایی بفرمایید. با تشکر از بذل توجه جنابعالی روزخوشی را برای شما و دوستان در سایت آرزومندم قربان شما فرامرز | |||
| 08-06-2009, 05:37 AM ارسال: #2 | |||
| |||
| RE: تعیین اندازه واقعی سلام. لطفاً يك نمونه تصويري بذارين تا ببينم مشكل كجاست. حال نذارم از تو است / وضع خرابم از تو است / ای تو که شاه نشین قصر / در پیش تو محقّر است دلتنگیم برای توست / قصه ی هجر کتاب توست / پیش تو ای حبیب من / فصل جدایی انتهاست 1388/1/1 | |||
| 08-07-2009, 07:46 AM ارسال: #3 | |||
| |||
| RE: تعیین اندازه واقعی من فايلي رو كه برام ارسال كردين رو ديدم. اين سوال شما دغدغه ي بسياري از تازه كارها و نيمه حرفه اي هاست. در خصوص شما اين موارد و اصول اصلي رو بايد در نظر بگيرين تا قضيه حل بشه: 1- رعايت تناسب – در حجم و در تكسچر ها و بافت ها. مهم ترين اصل همين هست. 2- انتخاب دوربين و لنز مناسب. دوربين پيش فرض 3dsmax به تنهايي به لعنت خدا هم نمي ارزه! 3- نورپردازي مناسب 4- انتخاب زاويه ديد و كادر مناسب ضمناً براي ساخت پله هم مي تونين از پلاگين clone كمك بگيرين. حال نذارم از تو است / وضع خرابم از تو است / ای تو که شاه نشین قصر / در پیش تو محقّر است دلتنگیم برای توست / قصه ی هجر کتاب توست / پیش تو ای حبیب من / فصل جدایی انتهاست 1388/1/1 | |||
تشکر شده توسط : | فرامرز مغان |
| 08-07-2009, 11:19 AM (آخرین تغییر در این پست: 08-07-2009 11:22 AM توسط فرامرز مغان.) ارسال: #4 | |||
| |||
RE: تعیین اندازه واقعی (08-07-2009 07:46 AM)msaatchi نوشته شده: من فايلي رو كه برام ارسال كردين رو ديدم. اين سوال شما دغدغه ي بسياري از تازه كارها و نيمه حرفه اي هاست. در خصوص شما اين موارد و اصول اصلي رو بايد در نظر بگيرين تا قضيه حل بشه: واقعا لطف کردید از صمیم قلب برای شما آرزوی موفقیت می کنم فرامرز | |||
| |
جست و جو
فهرست کاربران
تقویم
راهنمایی

تشکر شده توسط :