لطفاً برای استفاده کامل از انجمن ها Login نموده و یا ثبت نام نمایید

عيد مبعث مبارك

ارسال پاسخ 

رتبه موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دنیا از لنز دوربین
05-09-2009, 08:35 PM (آخرین تغییر در این پست: 05-09-2009 09:08 PM توسط نازلی.)
ارسال: #1
دنیا از لنز دوربین
با سلام به همه همراهان انجمن

راستش من خودم به عکاسی خیلی علاقه دارم ، به همین خاطر دیدم بد نیست که یه تاپیک در این مورد اینجا راه بندازم
هر کسی میتونه عکس های خودش رو اینجا به نمایش بذاره (ترجیحا عکس هایی که توسط خودتون گرفته شده ) ، تا از نظر و انتقادات دوستان استفاده کنیم.

من بخاطر اینکه یه سری عکس هام توی بایگانی هستند و زمان میبره تا بتونم پیداشون کنم ، برای شروع عکس هایی رو اینجا میذارم که تقریبا مربوط به 4-5 سال پیش و مرداب انزلی هست .
البته من مجبور شدم سایز عکس ها رو خیلی کوچک کنم به همین خاطر از کیفیت اونها کم شد !

[تصویر: 1.jpg]

[تصویر: 2.jpg]

[تصویر: 3.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در جواب
05-09-2009, 09:24 PM
ارسال: #2
RE: دنیا از لنز دوربین
به به چه عکس های حرفه ای هستن واردینا خانم نازلی،البطه من هم عکاسی کردم ها از خودم از خودم بازم از خودم البطه با وب کم.جزو عکس های حرفه ای من هستن.Putertired
مشاهده وبسایت کاربریافتن تمامی ارسال های این کاربر
05-10-2009, 10:50 PM
ارسال: #3
املش، بهشت زیبا، خفته و گمشده
اینجا املش است
[تصویر: Amlash_summer1386_Mahdi.SHADKAR074.jpg]
[تصویر: amlash-bijar.jpg]
ببخشید اگه عکسها کیفیت چندانی ندارن..
05-21-2009, 12:12 PM
ارسال: #4
ممنون آقا فرهاد ، نظر لطفتونه
و همینطور ممنون آقا سهیل از عکس هایی که گذاشتین ، این عکس ها رو خودتون گرفته بودین ؟ تعریف املش رو زیاد شنیدم اما تا به حال فکر میکنم ! نرفته م

راستش از اونجایی که گویا استقبال چندانی از این تاپیک نشد من فعلا عکس دیگه ای اضافه نمیکنم ، البته که فقط هدف گذاشتن عکس و تعریف و تمجید نیست .

[تصویر: flower2.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
05-23-2009, 06:53 AM
ارسال: #5
@sohail: املش كجاست؟ آيا روي عكس ها كار photoshop شده؟ (اينطوري به نظر مياد)

@نازلي: به نظر من اين بحث جذابيته خودش رو داره. فعلا كل انجمن حالت نيمه فعال گرفته كه دلايلي داره اما دو دليلي كه ميشه اينجا گفت اينه كه اولا هر كي منتظر اون يكيه كه فعاليت بكنه. دوم اين كه بعضا توقع بيشتري از اعضا داريم. بنابراين اگر اينجا پاسخي ارسال نميشه حتما دليل اين نيست كه جذابيتي نداشته. پس ادامه بدين. من هم عكس هام رو خواهم گذاشت.

حال نذارم از تو است / وضع خرابم از تو است / ای تو که شاه نشین قصر / در پیش تو محقّر است
دلتنگیم برای توست / قصه ی هجر کتاب توست / پیش تو ای حبیب من / فصل جدایی انتهاست

1388/1/1
ارسال پاسخ 

پرش در انجمن: