| شبیه سازی ساختمان کلیسای جامع میلان (ایتالیا) |
| 05-10-2009, 09:57 AM ارسال: #11 | |||
| |||
| RE: شبیه سازی ساختمان کلیسای جامع میلان (ایتالیا) شب قيل كمي روش كار كردم و پا رو تا حدي ساختم. حدود 1 ساعت زمان گذاشتم. چي فكر مي كنين؟ مي تونم به خوبي بقيش رو هم بسازم؟ قسمت هاي سختش مونده! حال نذارم از تو است / وضع خرابم از تو است / ای تو که شاه نشین قصر / در پیش تو محقّر است دلتنگیم برای توست / قصه ی هجر کتاب توست / پیش تو ای حبیب من / فصل جدایی انتهاست 1388/1/1 | |||
| 05-10-2009, 11:49 AM ارسال: #12 | |||
| |||
RE: شبیه سازی ساختمان کلیسای جامع میلان (ایتالیا) حال نذارم از تو است / وضع خرابم از تو است / ای تو که شاه نشین قصر / در پیش تو محقّر است دلتنگیم برای توست / قصه ی هجر کتاب توست / پیش تو ای حبیب من / فصل جدایی انتهاست 1388/1/1 | |||
| 05-10-2009, 10:45 PM ارسال: #13 | |||
| |||
| RE: شبیه سازی ساختمان کلیسای جامع میلان (ایتالیا) عالیه محمد جان، دمت گرم، همینطور ادامه بده... ما پشتیبان کلامیتون هستیم ... | |||
| 05-11-2009, 01:53 PM ارسال: #14 | |||
| |||
| RE: شبیه سازی ساختمان کلیسای جامع میلان (ایتالیا) این استاد گل خودمه که داره با موفقیت به جلو میره استاد گلم موفق باشی کار مضاعف تلاش مضاعف | |||
| 05-18-2009, 09:10 AM ارسال: #15 | |||
| |||
| RE: شبیه سازی ساختمان کلیسای جامع میلان (ایتالیا) تا پايان ارديبهشت مشغله ي فراواني دارم و بعيد مي دونم بتونم ادامه كار رو انجام بدم. از دوستان مي خوام اگر بتونن و بخوان، تا مي تونن برام عكس هاي با اندازه ي بزرگ از معبد ميلان بفرستين. حال نذارم از تو است / وضع خرابم از تو است / ای تو که شاه نشین قصر / در پیش تو محقّر است دلتنگیم برای توست / قصه ی هجر کتاب توست / پیش تو ای حبیب من / فصل جدایی انتهاست 1388/1/1 | |||
| 05-20-2009, 10:57 AM ارسال: #16 | |||
| |||
| RE: شبیه سازی ساختمان کلیسای جامع میلان (ایتالیا) اونوقت از کجا بدونیم شما کدوم عکسهارو از معبد میلان دارین تا تکراری نزاریم؟ | |||
| 05-20-2009, 11:11 AM ارسال: #17 | |||
| |||
RE: شبیه سازی ساختمان کلیسای جامع میلان (ایتالیا) (05-20-2009 10:57 AM)maxmen نوشته شده: اونوقت از کجا بدونیم شما کدوم عکسهارو از معبد میلان دارین تا تکراری نزاریم؟ ايرادي نداره اگه تكراري بفرستين. عكس هايي كه بدست ميارين و لينكش رو در اينجا قرار بدين. حال نذارم از تو است / وضع خرابم از تو است / ای تو که شاه نشین قصر / در پیش تو محقّر است دلتنگیم برای توست / قصه ی هجر کتاب توست / پیش تو ای حبیب من / فصل جدایی انتهاست 1388/1/1 | |||
| 05-20-2009, 11:47 AM ارسال: #18 | |||
| |||
| RE: شبیه سازی ساختمان کلیسای جامع میلان (ایتالیا) فکر میکنین کسی که اونجا زندگی میکنه میتونه کمکی بکنه ؟ من دو تا آشنا اونجا دارم که اتفاقا یکیشون فکر میکنم معماری میخونه و شدید علاقه مند به عکاسی ! فکر میکنم بتونه کمکی کنه فقط مشکل اینه که من اصلا ازش آدرس ایمیل یا شماره ندارم ( خسته نباشم واقعا ! ) که اون هم میتونم یه جوری پیدا کنم ، اگه کمکی بهتون میکنه بگین که برم دنبالش ![]() | |||
| 05-20-2009, 11:51 AM ارسال: #19 | |||
| |||
RE: شبیه سازی ساختمان کلیسای جامع میلان (ایتالیا) (05-20-2009 11:47 AM)نازلی نوشته شده: فکر میکنین کسی که اونجا زندگی میکنه میتونه کمکی بکنه ؟ قطعاً. مشكلي كه الان پيش روي من هست اينه كه عكس هاي موجود از اين معبد كاملا پراكنده هستن و معلوم نيست كدوم واسه كجاست. اگر دوستتون بتونن از هر ضلع معبد بصورت مشخص عكس بگيرن ايندفعه ميتونم تمام جزئيات رو با محلشون رو ببينم. هر عكس close up هم ميتونه كمك بزرگي باشه. حال نذارم از تو است / وضع خرابم از تو است / ای تو که شاه نشین قصر / در پیش تو محقّر است دلتنگیم برای توست / قصه ی هجر کتاب توست / پیش تو ای حبیب من / فصل جدایی انتهاست 1388/1/1 | |||
| |
| موضوعات مشابه ... | |||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| شبیه سازی ساختمان تئاتر شهر اِشوِرین آلمان | msaatchi | 3 | 322 | 06-06-2010 10:37 AM آخرین ارسال: teimury | |
جست و جو
فهرست کاربران
تقویم
راهنمایی

تشکر شده توسط :
کار مضاعف تلاش مضاعف![[تصویر: flower2.jpg]](http://nazlii.persiangig.com/image/all/flower2.jpg)