لطفاً برای استفاده کامل از انجمن ها Login نموده و یا ثبت نام نمایید

عيد مبعث مبارك

ارسال پاسخ 

رتبه موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مقایسه
08-14-2008, 11:18 PM
ارسال: #1
مقایسه
سلام..میح.ام بدونم از نظر شما چه ترتیبی برای موتورهای رندر مناسب هست از نظر برتری..
این موتورهایی که مینوسم رو بر اساس تشخیص خودوتون مرتب کنید..

Vray
Brazil
Mental Ray
Final Render
Maxwell
Renderman
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در جواب
08-17-2008, 01:59 PM (آخرین تغییر در این پست: 08-17-2008 05:07 PM توسط msaatchi.)
ارسال: #2
RE: مقایسه
سلام به شما (اگر مايلين اسمتون رو بدونم)،

سوال بسيار خوبي رو مطرح كردين. اساسا اين رتبه بندي براي موتورهاي رندر درست نيست. براي اينكه هر كدومشون براي خروجي خاصي نسبت به ديگري برتري دارن. حتي scanline. من مي خوام در اين خصوص بحث گروهي و دقيقي بشه.
هركسي كه در اين بحث مي خواد شركت كنه، بايد با دليل، اساس و نمونه نظرش رو مطرح كنه. من هم به همراه شما چيزهاي جديدي رو خواهم آموخت. پس شروع كنين.

توجه داشته باشين كه موضوع به اين شكل تغيير مي كنه كه، هر كدوم از موتورهاي رندر ياد شده در پست اول، كدومشون براي چه نوع كاري بهتر هستن؟

حال نذارم از تو است / وضع خرابم از تو است / ای تو که شاه نشین قصر / در پیش تو محقّر است
دلتنگیم برای توست / قصه ی هجر کتاب توست / پیش تو ای حبیب من / فصل جدایی انتهاست

1388/1/1
مشاهده وبسایت کاربریافتن تمامی ارسال های این کاربر
08-19-2008, 02:26 AM
ارسال: #3
سلام
من تابحال تنها از موتورهای رندر اسکن لاین، منتال ری و وی ری استفاده کردم و با شما موافقم که هرکدام از این موتورها برای استفاده مشخصی کاربرد داره. نظر شخصی من اینه که اسکن لاین در صورتی که بدون رادیو سیتی مورد استفاده قرار بگیره میتونه برای انیمیشنهای ساده و مبتدی بکار بره. اما برای معماری همراه با رادیو سیتی مفید واقع میشه ولی زمان رندر به شدت افزایش پیدا میکنه. ضعف ها و ویژگی های اسکن لاین باعث شده در میان کسانی که در سطح متوسط و حرفه ای کار میکنن زیاد مورد توجه قرار نگیره. با این وجود اگه شما تنها به توتوریالهای خود مکس مراجعه کنید مشاهده می کنید که امکانات فراوانی در او گنجانیده شده و زوایای پنهانی داره که به ندرت کسی به خودش زحمت یادگیری اونها رو میده.
منتال ری و وی ری از این نظر که دارای امکان روشن سازی غیر مستقیم هستند مورد توجه انیماتورها و طراحان ساختمانی قرار دارن. اگر چه وی ری دارای جزییات بیشتری هست اما به همون اندازه کیفیت خروجی اون می تونه از منتال ری بهتر باشه. در هر حال من خروجی منتال ری ای رو دیدم که توسط یک حرفه ای گرفته شده و از وی ری یک فرد نیمه حرفه ای بسیار جذاب تر بوده. شخصا به این نتیجه رسیدم که مشکلات ایجاد نویز و آرتی فکت در انیمیشن با وی ری راحت تر از منتال ری قابل کنترله. اما باید استفاده آسان تر از منتال ری رو هم در نظر گرفت که برای افراد آماتور قابل توجهه.

S. H. Ali Layegh kh
08-20-2008, 09:04 PM (آخرین تغییر در این پست: 08-20-2008 09:05 PM توسط sss_hhh_ooo.)
ارسال: #4
خوب من نظری که میدم رو خیلیا فقط به خاطر دیدن نمونه کارها و چیزهای دیگه تو نت قبول ندارن...ولی چیزی که مهمه اینه که این نظر مستر های این کاره..
من تحقیق زیادی کردم و متوجه شدم بهترین موتور رندر منتال ری هست...رندری طبیعی و زنده....
منتال ری اولین موتور رندری هست که از شبیه سازی علمی نور در کامپیوتر جهت ایجاد تصویر استفاده کرد... روش ها و الگوریتم های نوشته شده برای منتال ری اینقدر هوشمندانه هستن که زمان رندر تقریبا یک چهارم بقیه موتور هاست...
موتور رندر منتال ری به عنوان بهترین موتور رندر انتخاب شده (Mentalimage.com)

اکثر فیلمها رو با این موتور رندر ساختن...... طبیعی ترین رندر های دنیای cg هم تا بحال با این موتور رندر بوده....

وی ری توانایی های بالایی داره و همینطور تصاویر قشنگی رو ارایه میده...ولی واقعا فقط تصاویرش قشنگ هستن...نه طبیعی...با یکم دقت به راحتی میشه کارهای حرفه ای وی ری رو تشخیص داد...ولی کارهای حرفه ای منتال ری اینطور نیست..
به این عکسها نگاه کنید :

[تصویر: pragerbruecke_001.jpg]

[تصویر: niedersachsenstadion_001.jpg]

این عکس به وضوح قدرت این موتور رندر رو نشون میده....

در رده بعدی موتور های رندر از نظر من Render man جا داره... این موتور رندر که نسخه اولیه اون برای مکس ساخته شده بود و به عنوان بهترین موتور رندر به خاطر کارتون Toy story معرفی شد الان فقط برای مایا ساخته میشه و فیلم ها و کارتون های زیادی با استفاده از این موتور رندر ساخته شده...سرعت بالا یکی از مهمترین مشخصه های این موتور رندر هست... بعد از سرعت بالا Indirect illumination این موتور رندر خیلی طبیعی و دقیق هست..

موتور رندر وی ری در رده سوم قرار میگیره...
این موتور رندر که به خاطر Indirect illumination طبیعی و حرفه ای خودش معروف شده پرفروش ترین موتور رندر هست... به خاطر همین ویژگی نور های غیر مستقیم طبیعیش خیلی زیاد در نمای های داخلی و خارجی مورد استفاده قرار میگیره و به عنوان بهترین موتور رندر تو این زمینه به حساب میاد..... ولی سرعت خیلی پایین این موتور رندر باعث شده که در هیچ فیلمی استفاده نشه و فقط به عنوان موتور رندر برای تصاویر ثابت استفاده بشه....
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
08-27-2008, 01:49 PM
ارسال: #5
@sss_hhh_ooo: براي پاسختون ممنون. براي من جالب بود، هر چند با كليت مطلب و استناداتشون موافق نيستم

خودم الان نمي تونم نظري رو در اين رابطه بدم. به من مدتي فرصت بدين. بايد در اين رابطه تحقيق كنم. قطعا نتيجش رو در اينجا اعلام مي كنم.

حال نذارم از تو است / وضع خرابم از تو است / ای تو که شاه نشین قصر / در پیش تو محقّر است
دلتنگیم برای توست / قصه ی هجر کتاب توست / پیش تو ای حبیب من / فصل جدایی انتهاست

1388/1/1
ارسال پاسخ 

پرش در انجمن: