لطفاً برای استفاده کامل از انجمن ها Login نموده و یا ثبت نام نمایید

عيد مبعث مبارك

ارسال پاسخ 

رتبه موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
كمي آن طرف تر
05-03-2009, 08:32 PM
ارسال: #1
كمي آن طرف تر
سلام،

بنا به دلايلي لازمه بيشتر در زاويه باشم تا قافيه. خوب قطعاً وزن حفظ خواهد شد و در كنار شما همراهان انجمن ها خواهم بود. اما كمتر از قبل. اين كم شدن فعاليتم مختص انجمن ها نيست و شامل كليه ي فعاليت هاي اجتماعي من خواهد بود.

در اين مدت نيز سعي خواهم كرد بيشتر بياموزم تا بيشتر بياموزم.

اميدوارم شمايان بيشتر فعال باشيد و خودتون رو براي خودتون نگه دارين.

حال نذارم از تو است / وضع خرابم از تو است / ای تو که شاه نشین قصر / در پیش تو محقّر است
دلتنگیم برای توست / قصه ی هجر کتاب توست / پیش تو ای حبیب من / فصل جدایی انتهاست

1388/1/1
مشاهده وبسایت کاربریافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در جواب
05-03-2009, 10:04 PM (آخرین تغییر در این پست: 05-03-2009 10:07 PM توسط نازلی.)
ارسال: #2
RE: كمي آن طرف تر
کمی آن طرف تر کجاست ؟ همونجایی نیست که ممکنه برای دیگری خیلی اون طرف تر باشه ؟!

یه چیزی رو دلم سنگینی میکنه ، از اونجایی که مثل بچه ها هیچ حرفی رو نمیتونم نگه دارم توی دلم ، مجبورم بگم...فقط کاش امشب حوس سرزدن به انجمن نمیکردم......شاید قرار بود که امشب این حرف ها زده بشه اون هم توی چنین وضعیتی که دارم !

گاهی فکر میکنم با همه آدما فرق میکنم
چند بار خواستم از انجمن برم و هربار با یک دلیل ! ... با اینکه انقدر نقشم توی انجمن کوچک و ناچیز هست که خودم هم خجالت میکشم از حضورم...اما هربار سست شدم ، هربار احتمال 1% رو گذاشتم بر این باور که ممکنه باعث تزلزلی بشم هرچند ناخواسته ! و همین شد که موندم
چند بار بهتون گفتم که حتی مسئولیت هماهنگی ( تنها مسئولیت من توی انجمن ) رو به کسی دیگه واگذار کنین که بتونم برم ...اما باز هم موندم
و برام جالبه ، کسی که جمع بودن یه عده ( بهتره بگم دوستانش ! ) براش انقدر مهمه ، شد مسئول هماهنگی ملاقات های گروه !!! شاید این مسئولیت از طرف شما به این خاطر به من داده شد که کاری غیر از این از دستم برنمیامد ... اما برای من بهترین و حساب شده ترین مسئولیتی بود که میتونست برعهده م باشه
شاید این فقط من باشم که تا میتونم با چنگ و دندون یه عده رو دورهم نگه میدارم ، مثل همون وبلاگی که مینویسم و هر بار که خواستم خودم رو خلاص کنم از خودم ! فقط به یاد این و اون که صرفا فقط خواننده بودن و بس ، از تصمیم منصرف شدم . همون خواننده هایی که الان نمیدونم کجا هستن ، همونایی که اصلا نمیدونند نازلی زنده هست یا نه ! همونایی که یه موقع فقط شنیدن همین جمله از تک تکشون که " نوشته هات بهمون انرژی میده " تونست من رو نگه دارن... و من هر روز از یادآوری گذشته و مقایسه اش با حال میسوزم اما دست برنمیدارم از بودنم !

بارها مستقیم بهتون گفتم که این جمع بدون شما جمع باقی نمیمونه ، هرچند بعد از سالها تجربه از دست دادن جمع ها به این باور رسیدم که هیچ جمعی باقی نمیمونه...اما هنوز هم اعتقاد دارم این جمع اگرچه قراره یه روزی دیگه جمع نباشه اما حضور نداشتن شما فقط باعث میشه که زودتر به خط پایان برسه
نخواستین باور کنین ، مسئله ای نیست...اگر دوست دارین با چشم ببینین و انوقت باور کنین

این حق شماست که تصمیمی بگیرین و اجراش کنین ، و این حق تک تک ماست که از تصمیمتون ناراحت و یا حتی دلگیر بشیم !
به هر حال تصمیمتون محترم ه و امیدوارم که حداقل با این تصمیم به اهدافتون نزدیک تر بشین

من هم همچنان همون نازلی هستم که یک ثانیه هم دلخوریش رو نمیتونه پنهان کنه !

[تصویر: flower2.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
تشکر شده توسط : msaatchi
05-04-2009, 06:07 AM (آخرین تغییر در این پست: 05-04-2009 08:39 PM توسط msaatchi.)
ارسال: #3
ممنونم خانم نازلی به خاطر توجهتون. برای من ارزشمنده همونطور که حضور شما و اعضای دیگه ارزشمند هست.

مطلبی که عنوان کردم به اون شدتی که تصور می کنید نیست. فقط کمی فعالیتم کم تر خواهد شد. چند دلیل داره که یکیش اینه که احساس می کنم دانسته های من به اندازه ی کافی نیست و باید بیشتر یاد بگیرم. در کنارش چون در شرکت دست تنها هستم تمامی کارها عقب افتادن و خیلی زیاد شدن. مدیریت اینجا و بحث کردن وقت زیادی رو میطلبه. من هم با تمام وجود این وقت رو میذاشتم اما واقعا دیگه داره مشکل ساز میشه. مخصوصا این که می بینم با همه ی وقتی که میگذارم اگر دو روز نباشم اینجا سوت و کور میشه و هر کسی فقط در چت روم فقط میگه چرا اینجا غیر فعال هست و خودش کاری نمی کنه.

امیدوارم اشاره به این موارد برای توجیه کارم کافی باشه. باز هم میگم من هر روز به انجمن سر خواهم زد اما زیاد نمی تونم فعال باشم. پس مشکلی نخواهد بود و بیشتر لازمه که اعضا فعال باشن.

حال نذارم از تو است / وضع خرابم از تو است / ای تو که شاه نشین قصر / در پیش تو محقّر است

1388/1/1
05-06-2009, 11:28 AM (آخرین تغییر در این پست: 05-06-2009 07:49 PM توسط msaatchi.)
ارسال: #4
امیدوارم که این رفتن از جنس رفتن قبلی نباشه . البته نه به این معنا که دوباره برنگردید بلکه به این معنا که مشکلتون تا اون حد حاد نباشه .

و سخنی با بقیه دوستان چه رسمی و چه غیر رسمی . لطفا همش نیاید تو چت روم بزنید "کسی نیست !؟ ، ما رفتیم !؟ ، حوصلمون سر رفت ؟! و .. . ." . خوب یه تکونی به انجمن بدبد . 4 تا موضوع جدید ایجاد کنید ، مطلب جدید بنویسد ، از تجربیات و هنر خودتون به بقیه یاد بدبد و . . . . . متاسفانه داره همون چیزی میشه که قبلا گفتم ، این انجمن هم داره رو به پیسی میره و بیشتر جنبه وقت تلف کردن پیدا میکنه ! حتی از افراد با تجربه تر هم انتظار بیشتری میره . دوستانی که هنوز کاری ارایه ندادن یه تاپیک ناقابل به نام خودشون بنا کنن از کارهای قدیم و جدید و در دست احداث و فلان و بسار ! رونمایی کنن . نظر بقیه رو بخوان ، به کارهای دیگران نظر بدن ، برای بهبود کار دیگران از تجربه خودشون و راه حل ها بگن .

میدونم که همتون مشغله دارید ، اما امیدوارم هر کس در حد توان خودش برای حفظ این جمع و بالابردن سطح دانش خود و دیگران تلاش کنه .
من چند روزی هست که مشغله کاریم زیاد شده و متاسفانه فرصت انجام کار تو انجمن رو ندارم اما این رو به حساب توجیه نذارید . اگر شما بیرغبت نباشید همه اعضا در توان خودشون میان و کار میکنن .
امیدوارم یکم بیشتر این جمع رو جدی بگیرید

[تصویر: 2lbmc6t.jpg]

[تصویر: Mehraz-weblog.jpg]
تشکر شده توسط : msaatchi, teimury
05-06-2009, 07:55 PM
ارسال: #5
(05-06-2009 11:28 AM)Mehraz نوشته شده:  امیدوارم که این رفتن از جنس رفتن قبلی نباشه . البته نه به این معنا که دوباره برنگردید بلکه به این معنا که مشکلتون تا اون حد حاد نباشه .

نه نه! اصلاً! همونطور كه اشاره كردم در پاسخ خانم نازلي، فقط به خاطر مشغله ها و كمي خستگي روحي هست. ضمن اينكه هيچ حركت جالبي از طرف اعضاي ديگه انجام نمي گيره كه اين من رو گله مند مي كنه. تذكر شما هم كاملاً به جاست. اميدوارم گوش شنوا باشه.

1388/1/1
ارسال پاسخ 

پرش در انجمن: