لطفاً برای استفاده کامل از انجمن ها Login نموده و یا ثبت نام نمایید
Mohammad Saatchi Spring Europe Tour

شرایط عضویت در انجمن ها و محدودیت های آن اعلام شد. برای مطالعه اینجا را کلیک نمایید.

ارسال پاسخ 

رتبه موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
"عضو رسمی" انجمن شدن + قابل توجه کلیه ی اعضا ---- آخرين ويرايش: 1388/04/17
03-25-2009, 09:29 AM (آخرین تغییر در این پست: 07-08-2009 02:52 PM توسط msaatchi.)
ارسال: #1
"عضو رسمی" انجمن شدن + قابل توجه کلیه ی اعضا ---- آخرين ويرايش: 1388/04/17
سلام،

عضویت در انجمن های محمد ساعتچی به صورت محدود و با شرایط خاص امکان پذیر هست. همونطور که اکثر شما مطلع هستید، انجمن های خوب و فارسی زبان به تعداد کافی در اینترنت وجود داره و شما می تونین به سادگی و بدون محدودیت به عضویت اون ها در بیاین.

در این انجمن ها کسانی می تونن فعالیت داشته باشن که من به صورت کلی باهاشون آشنایی داشته باشم و یا پیدا کنم تا جهت گیری انجمن ها در مسیر هر چه بهتری قرار بگیره. اینجا دنبال آمار و ارقام نیستیم و کیفیت مهم ترین چیزه هر چند چه سعادتی از این بالاتر که تعداد دوستان نزدیک و واقعیمون بیشتر و بیشتر بشه.

عضویت در این انجمن ها در سه مرحله برای رسمی شدن صورت میگیره:

1- ثبت نام -> عضو غیر رسمی
شما فرم ثبت نام رو تکمیل کرده و فرستادین و اشتراکتون رو با کلیک روی لینک فعالسازی که براتون ایمیل شده، فعال کردید. جلوی نام کاربری شما عنوان "عضو غیر رسمی" نمایش داده میشه.
برای اینکه عضویتتون رسمی بشه، می بایست در همین قسمت، یک پاسخ ارسال کنین و جواب سوالات زیر رو بدین و کارهای خواسته شده رو انجام بدین:

1- نام کامل
2- استان و شهرستان محل سکونت
3- تخصص شما در 3dsmax (کدوم قسمت رو کار می کنین؟)
4- مدت فعالیت
5- دلیل عضویت در این انجمن ها
6- نحوه ی آشنایی با این انجمن ها
7- آیا از اعضای رسمی، کسی شما را میشناسد؟
8- ترجیحاً عکس خود را قرار دهید (حداقل به اندازه ی آواتار)
9- پرداخت مبلغ 100،000 ريال به شماره حساب 0101171294003 سپهر صادرات به نام محمد ساعتچی و قرار دادن شماره فیش براي يك سال عضوبت

بعد از اینکه این اطلاعات رو قرار دادین، درخواست شما بررسی میشه و اگر تایید شدین، عضو نیمه رسمی انجمن ها خواهید شد. اگر تایید نشدید، کل مبلغ به شما مسترد میشه.

2- عضو "نیمه رسمی" - كليه امكانات اين عضو با عضو رسمي يكسان هست.
تا زمانیکه شما در یکی از قرارهای اعضای رسمی انجمن ها مانند دور هم نشینی ها، همایش ها، کلاس ها و ... حضور پیدا نکنید، به عنوان عضو نیمه رسمی خواهید بود. اگر به مدت یکماه، بدون دلیل موجه و دو ماه، به هر دلیل، فعالیت مثبتی در انجمن ها انجام ندهید کاربری شما به "عضو غیر فعال" تغییر می کند. كليه امتيازات اين سرويس در حال حاضر با سرويس "عضو رسمي" يكسان هست فقط امكان تحويل پست هاي مديريتي را نخواهيد داشت.

3- عضو رسمی
تبریک می گوییم. شما به عنوان دوست جدید به جمع ما اضافه شدید. لیکن در صورتیکه در مدت یکماه، بدون دلیل و دو ماه، به هر دلیل، هیچگونه فعالیتی در انجمن ها نداشته باشید، اشتراک شما به "عضو غیر فعال" تبدیل خواهد شد.

4- عضو غیر فعال
از اعضای رسمی، اگر به مدت یکماه، بدون دلیل موجه و دو ماه، به هر دلیل، فعالیت مثبتی در انجمن ها انجام ندهید کاربری شما به "عضو غیر فعال" که مانند "عضو غیر رسمی" است، تغییر می کند. برای بازگشت به عضو رسمی، لازم است موارد ذیل را انجام دهید:

1- واریز مبلغ 200،000 ريال جريمه به شماره حساب 0101171294003 سپهر صادرات به نام محمد ساعتچی و ارسال شماره فیش
2- ترجمه ی 5 آموزش زبان خارجی که از سوی مدیران معرفی می شود به زبان فارسی

5- کاربران محروم (Ban) شده
در صورتیکه کاربران در هر گروهی، خلاف قوانین انجمن ها رفتار نمایند، دسترسی آن ها برای مدت معین و یا به صورت دائم به انجمن ها قطع می شود. در صورتیکه مدت محرومیت محدود باشد، پس از پایان دوره، جهت رفع محرومیت و بازگشت به گروه پیشین می بایست موارد ذیل را انجام دهید:

1- ارسال درخواست رفع محرومیت (پس از پایان دوره ی محرومیت) به مدیران انجمن ها. در صورتیکه درخواست با موافقت روبرو شد، موارد 2 و 3 را انجام دهید.
2- واریز مبلغ 400،000 ريال جريمه به شماره حساب 0101171294003 سپهر صادرات به نام محمد ساعتچی و ارسال شماره فیش
3- ترجمه ی 10 آموزش زبان خارجی که از سوی مدیران معرفی می شود به زبان فارسی

نكات عمومي:
- پرداخت هاي عضويت به صورت ساليانه مي باشد و پرداخت هاي جريمه فقط يك مرتبه صورت مي پذيرد.
- در صورتيكه پرداخت جريمه بعد از اتمام اشتراك ساليانه كاربر باشد، لازم است مبلغ ساليانه نيز پرداخت شود.

در صورتیکه مواردی مبهم وجود دارد می توانید در همینجا عنوان نمایید.
با تشکر،

حال نذارم از تو است / وضع خرابم از تو است / ای تو که شاه نشین قصر / در پیش تو محقّر است
دلتنگیم برای توست / قصه ی هجر کتاب توست / پیش تو ای حبیب من / فصل جدایی انتهاست

1388/1/1
مشاهده وبسایت کاربریافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در جواب
04-19-2009, 08:31 AM
ارسال: #2
RE: "عضو رسمی" انجمن شدن + قابل توجه کلیه ی اعضا ---- آخرين ويرايش: 1388/01/11
با سلام
من عضو جدید انجمن هستم
همه شرایط قبول به جز مورد دومی
2- عضو "نیمه رسمی"
تا زمانیکه شما در یکی از قرارهای اعضای رسمی انجمن ها مانند دور هم نشینی ها، همایش ها، کلاس ها و ... حضور پیدا نکنید، به عنوان عضو نیمه رسمی خواهید بود. اگر به مدت یکماه، بدون دلیل موجه و دو ماه، به هر دلیل، فعالیت مثبتی در انجمن ها انجام ندهید کاربری شما به "عضو غیر فعال" تغییر می کند.

من خرم آباد زندگی می کنم . اگه قرار های انجمن تهران برگزار بشه بنده باید 8 ساعت بکوب بیام تا تهران . خسته و کوفته برسم خدمت دوستان . شما جای من میومدی؟ می دونید چقد از وقتم به خاطر مسافرت از دست میره.خستگی بعد از سفر !!!
1 سالی میشه که با شما اشنا هستم . من داشنجوی کامپیوتر هستم . 20سالمه .
می خواستم عضو انجمن یشم اما تنبلی اجازه نمی داد ( حالا هم عضو شدم شرایط بهم اجازه نمیده ادامه فعالیت بدم )
به نظر من قرارهای انجمنو اختیاری کنید بهتره .
به جاش فعالیت های انجمنو بیشتر کنید.
منتظر ایمیلتون هستم.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
04-19-2009, 08:49 AM
ارسال: #3
(04-19-2009 08:31 AM)حسین نوشته شده:  با سلام
من عضو جدید انجمن هستم
همه شرایط قبول به جز مورد دومی
2- عضو "نیمه رسمی"
تا زمانیکه شما در یکی از قرارهای اعضای رسمی انجمن ها مانند دور هم نشینی ها، همایش ها، کلاس ها و ... حضور پیدا نکنید، به عنوان عضو نیمه رسمی خواهید بود. اگر به مدت یکماه، بدون دلیل موجه و دو ماه، به هر دلیل، فعالیت مثبتی در انجمن ها انجام ندهید کاربری شما به "عضو غیر فعال" تغییر می کند.

من خرم آباد زندگی می کنم . اگه قرار های انجمن تهران برگزار بشه بنده باید 8 ساعت بکوب بیام تا تهران . خسته و کوفته برسم خدمت دوستان . شما جای من میومدی؟ می دونید چقد از وقتم به خاطر مسافرت از دست میره.خستگی بعد از سفر !!!

سلام به شما و خوش آمد گویی به خاطر عضویتتون در این انجمن ها.
در رابطه با مطلبی که عنوان کردین اشاره کنم شرایط بهره گیری از انجمن ها برای اعضای نیمه رسمی و رسمی کاملا یکسان هست و فقط اعضای نیمه رسمی نمی تونن به عنوان مسئول یا مدیر در انجمن انتخاب بشن. پس از این بابت نگرانی نداشته باشین.
ضمنا فعالیت های ما از قبیل همایش ها و کلاس ها و ... هر بار در استان متفاوتی برگزار میشه.

حال نذارم از تو است / وضع خرابم از تو است / ای تو که شاه نشین قصر / در پیش تو محقّر است

1388/1/1
04-19-2009, 12:43 PM
ارسال: #4
با عرض سلام خدمت استاد محترم و عزیزتر از جان آقای ساعتچی عزیز
ما هم به نظر شما احترام می گذاریم و سایت به روالی که شما انتخاب می کنید ادامه پیدا می کند با تشکر از تمای زحمات شما که هر روز هم بیشتر می شود
دوستار شما کوچک ترین عضو انجمن تیموری (تیمورچه)

Big Grinکلید موفقیت در دستان ماست با باورهای غلط آن را از دست ندهیم همیشه به سمت جلوClap
04-20-2009, 09:02 PM
ارسال: #5
(04-19-2009 12:43 PM)teimury نوشته شده:  با عرض سلام خدمت استاد محترم و عزیزتر از جان آقای ساعتچی عزیز
ما هم به نظر شما احترام می گذاریم و سایت به روالی که شما انتخاب می کنید ادامه پیدا می کند با تشکر از تمای زحمات شما که هر روز هم بیشتر می شود
دوستار شما کوچک ترین عضو انجمن تیموری (تیمورچه)

سلام به شما بزرگ انجمن،
من روال گذشته رو تا تصويب روال جديد ادامه خواهم داد. منتظر نظرات شما هستم.

1388/1/1
تشکر شده توسط : teimury
عضو غیر رسمی
04-29-2009, 09:02 AM
ارسال: #6
كساني كه در همايش روز 11 ارديبهشت 88 شركت كنن، جهت "عضو رسمي" شدن، از پرداخت معاف خواهند بود. اطلاعات بيشتر:
http://www.msaatchi.com/rtl/forums/thread-90.html

1388/1/1
ارسال پاسخ